Seben'de, Üniversite kazanan Öğrencilere Laptop Hediye Edildi

<span><span>BOLU ­</span></span><span>- Bolu'nun Seben ilçesinde bulunan </span><span><span>Seben Çok Programlı Lisesinden mezun olduktan sonra üniversitelerin 4 yıllık bölümlerini kazanan öğrencilere laptop hediye edildi.</span></span>


<span><span><span>Seben Belediyesi Başkanlığı tarafından Belediye Meclis Salonunda düzenlenen törene, Seben Kaymakamı Ömer Büyükergene, Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, Garnizon Komutanı Fikret Acar, belediye meclis üyeleri, belediye personeli, öğrenciler ve velileri katıldı.

</span></span></span>

<span><span><span>Törende konuşan Belediye Başkanı Özbağ, belediye olarak eğitim ve öğretime destek olmak için ellerinden geleni yaptıklarını ifade etti.

</span></span></span>

<span><span><span>Özbağ, amaçlarının ilçede eğitim gören çocukların daha iyi ve güzel yerlerde eğitim görmesi olduğunu kaydederek, "Seben Çok Programlı Lise'de okuyan öğrencilerimizin derslerinde daha çok gayret sarf etmelerini amaçlıyoruz. İlçemizden, kaymakamlar, valiler ve bürokratlar çıkmasını istiyoruz" diye konuştu.

</span></span></span>

<span><span><span>Yapılan konuşmaların ardından, çeşitli üniversitelerin 4 yıllık bölümünü kazanan 4 öğrenciye laptopları protokol üyeleri tarafından takdim edildi.</span></span></span>

Kaynak: AA