Küre Ak Parti İlçe Başkanlığı'nda Görev Değişimi

AK Parti Küre ilçe Başkanı Ayhan Suna'nın belediye başkan aday adayı olmasının ardından boşalan göreve parti içerisinden Coşkun Salcıoğlu görevlendirildi.

Küre Ak Parti İlçe Başkanlığı'nda Görev Değişimi

Küre Ak Parti ilçe Başkanlığında,Parti içi bir çok ismin konuşulduğu ilçe başkanlığı polemiğine genel merkez son noktayı koydu. İl Başkanı Metin Çelik’in de yer aldığı Ankara genel merkezde yapılan toplantıdaki görevlendirmede Coşkun Salcıoğlu, AK Parti Küre İlçe Başkanlığı görevine getirildi.

Küre Ak Parti ilçe Başkanı Coşkun Salcıoğlu Yapılan basın açıklamada, "Tüm Ak Parti camiası ve AK Parti'ye gönül vermiş hemşerilerimizle birlikte bu zor meşakkatli görevin üstesinden gelebileceğimiz noktasında inancım tamdır ve inanıyorum ki benim bu göreve getirilmem tüm partili arkadaşlarım ve küreli hemşehrilerimiz tarafından sevinçle karşılanmıştır.Bu zorlu ve meşakatlı görevim bir o kadarda kutsal bir görev olduğu bilincinde olduğumuzu bilmenizi isterim.Ancak siyaset bir ekip işidir bu yolda tüm Ak Partili arkadaşlarımın desteğine ihtiyacımız olacaktır.En kısa zamanda teşkilatı oluşturma ve görev dağılımı çalışmasına başlayacağız ve tüm hızımızla yerel seçimlere çalışaçağız. Benim ilçe başkanlığı temayül yoklamasında desteklerini esirgemeyen yönetim kurulu üyelerine,ilçe başkanlarına,İl Başkanımız Metin Çelik ve ekibine Milletvekillerimiz sayın Hakkı Köylü ve Mustafa Gökhan Gülşen, Ak Parti Genel Merkezi Teşkilat Başkanımız Sayın Ekrem Erdem’e ve ekibine sonsuz teşekkür eder,bu görevi ilçemize hayırlar getirmesini temenni ederim.’’
Kaynak: İHA