Garanti Bankası'ndan Emeklilere Çeyrek Altın Hediye

Garanti Bankası, kasım ayında başlattığı yeni kampanyasıyla, maaşını Garanti Bankası'ndan almayı tercih eden ve bunu 12 ay boyunca sürdürme sözü veren tüm emeklilere çeyrek altın hediye ediyor.


Garanti Bankası açıklamasına göre, maaşını Garanti Bankası'ndan almak isteyen emekliler; PTT'nin verdiği E-Devlet şifreleriyle www.turkiye.gov.tr adresinden ya da dilekçeyle Sosyal Güvenlik Kurumu müdürlüklerine başvurarak banka değişikliğini kolayca gerçekleştirebiliyor.

Çeyrek altın kazanabilmek için, Garanti Bankası aracılığıyla ilk kez SGK emekli maaş ödemesi almış olmak ve kampanya katılım belgesini imzalamış olmak gerekiyor. Altın hediyesi, Garanti Bankası'na yatan ilk maaştan sonra müşterinin altın hesabına yükleniyor.

Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Onur Genç, herkesin ailesinde en az bir emekli olduğunu ve hedeflerinin emeklilerin bir numaralı özel bankası olmak olduğunu belirtti.

Bunu gerçekleştirebilmek için, emeklilerin finansal ihtiyaçlarının neler olduğunu, bir bankadan neler beklediğini anlamaya odaklandıklarını ve detaylı araştırmalar sonucunda emeklilere yönelik bir dizi yenilik ve hizmeti hayata geçirdiklerini ifade eden Genç, emeklilerin maaşlarının yattığı vadesiz hesaplardan "Hesap İşletim Ücreti" almadıklarını bildirdi.

Genç, emeklilerin maaşlarını, 3 bini aşkın Garanti Paramatik'ten, emekliler için özel olarak hazırlanan ekrandan tek tuşla çekebildiğini belirterek, maaşlarını çekerken nakit çekim limit aşım ücreti de ödemediklerini dile getirdi.

Destek, oto ve mortgage kredilerinde tüm emekli müşterilerine faiz indirimi verdiklerini bildiren Genç, maaşlarını 3 ayda bir alan kamu emeklileri için kredi taksitlerini 3 ayda bir ödeyebilecekleri indirimli kredi imkanı sunduklarını kaydetti.

Kaynak: AA