Memur - Sen İl Başkanlığı’ndan Kaymakam Şen'e Ziyaret

Memur-Sen Kastamonu İl Başkanı İrfan Bakır ve yönetim kurulundan bazı üyeler Ağlı Kaymakamı Adnan Şen’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Memur - Sen İl Başkanlığı’ndan Kaymakam Şen'e Ziyaret

Geçtiğimiz Eylül ayında göreve başlayan Kaymakam Adnan Şen’i makamında ziyaret eden Memur-Sen Kastamonu İl Başkanı İrfan Bakır Adnan Şen’e yeni görevinde başarılar dilerken, göreve geldiği kısa süre içerisinde halkla kaynaşması, makamının kapısını daima halka açık tutmasını ve köy ziyaretlerine ağırlık vererek bazı Cuma vakitlerinde köy camilerini tercih etmesini memnuniyet ve takdirle karşıladıklarını ifade etti.

Kaymakam Adnan Şen de Memur-Sen Başkanına ve heyete ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederken, köy ziyaretlerinde cami imamların görevleri başında bulunduğunu ama camilerde cemaat bulunmadığına dikkat çekti. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı toplantılarına da bizzat iştirak etmeye önem verdiğini ifade eden Şen özellikle gerçek muhtaca, fakire, kimsesize ulaşmak için titizlikle çalıştıklarını belirterek Memur-sen’in çalışmalarını takip ettiğini ve takdirle karşıladığını belirtti.

Kaynak: İHA