Selahattin Gürkan, Kayısı Kenti Muhtarlar Derneğini Ziyaret Etti

Battalgazi Belediye Başkanı ve yerel seçimlerde Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkanlığı aday adayı olan Selahattin Gürkan, Kayısı Kenti Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti.

Selahattin Gürkan, Kayısı Kenti Muhtarlar Derneğini Ziyaret Etti

30 Mart 2014’te yapılacak olan yerel seçimler nedeniyle çalışmalarını sürdüren Gürkan, Kayısı Kenti Muhtarlar Derneğini ziyaret ederek, muhtarlarla bir araya geldi.

Gürkan, ziyaretinde yaptığı konuşmada, “Muhtarlarımızı seviyoruz. Muhtarlarımız, demokrasinin olmazsa olmazıdır. Tabi demokrasinin başladığı yerde mahallelerimizdir. Yerel yönetim anlayışımızda mahalle ve mahallelik ruhunu öne çıkartmak var. Kalkınma ve dayanışmayı mahallelerden başlatma düşüncesi içerisindeyiz” dedi.

Yönetim anlayışlarında ortak akıl ve istişareyi ön planda tuttuklarını ifade eden Gürkan, “30 Mart 2014’te yapılacak yerel seçimlerin ülkemize, Malatya’mıza ve ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Biz muhtarlarımızla şimdiye kadar hep birlikte çalıştık. Sivil toplum kuruluşlarımızla her zaman istişare içinde olduk. İstişarenin ve ortak aklın insanın en az ölçüde yanıltacağına, onun hayır ve bereketine inanıyoruz. Dolayısıyla biz şehrimizi ortak akılla yöneteceğiz. Şimdiye kadar hep bunu benimsedik. Bundan sonrada aynı güzergahta yürüyüp, Battalgazi’mizi ve Malatya’mızı daha da güzelleştirmenin gayreti içerisinde olacağız” diye konuştu.

Kayısı Kenti Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Yağlıcı ise Gürkan’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, “Selahattin Bey yakından tanıdığımız bir kişi. Hizmetlerini de yakinen takip ediyoruz. Battalgazi’yi Battalgazi yaptı. Bu anlamda kendisine başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA