Tavşanlı Ak Parti'de Temayül Öncesi İstişare Toplantıları

AK Parti Teşkilat Başkanı Mehmet Demir, temayül yoklamalarının hafta sonu tamamlanacağını söyledi.

Tavşanlı Ak Parti'de Temayül Öncesi İstişare Toplantıları

Ak Parti Tavşanlı İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu ile Tavşanlı Belediye Başkanlığı için aday adayı olan dört isim arasındaki istişare ve tanışma toplantıları yapılıyor. İlki Mustafa Güler ve Sebahattin Dülger ile gerçekleştirilen toplantının ikincisi bu akşam yapılacak. AK Parti İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu ile bir araya gelecek olan Arif Kulluk ve Hüseyin Özkan, kendilerini tanıtarak Tavşanlı için yapmak istediklerini anlatma fırsatı bulacak.

Ak Parti İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet Demir, temayül yoklamalarının hafta sonuna kadar tamamlanacağını kaydererek aday adaylarıyla bire bir görüşerek fikirlerini aldıklarını belirtti.

Mehmet Demir, daha öncede Tunçbilek ve Balıköy Belediye Başkan aday adaylarıyla görüştüklerini ifade ederek"Başkanlık için aday adayı olan arkadaşlarımızla son derece verimli toplantılar yapıyoruz. Önümüzdeki günlerde de Tepecik ve Kuruçay belediyesi için aday adayı olan arkadaşlarımızla bir araya gelerek temayül yoklamalarımızı tamamlayacağız. Alınacak kararlar Tavşanlı'mıza hayırlı olsun" dedi.

Kaynak: İHA