Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir'in Acı Günü

Trabzon'da geçen hafta geçirdiği trafik kazası nedeniyle kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden, eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir'in yeğeni lise öğrencisi Eren Demir, son yolculuğuna uğurlandı.


Şalpazarı ilçesindeki Özel İdare Şantiyesi önünde, 8 Kasım 2013 tarihinde geçirdiği trafik kazasında, içinde bulunduğu otomobilden fırlayarak ağır yaralanan Şalpazarı Çok Programlı Lisesi son sınıf öğrencisi Eren Demir,kaldırıldığı Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesinde bir hafta süren yaşam mücadelesini kaybetti.

Demir'in canezesi yakınlarınca hastaneden alınarak, cenaze töreni için Şalpazarı ilçesindeki Merkez Camisine getirildi.

Buradaki törene, Demir'in yakınlarının yanı sıra eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Ertuğrul Demir, Şalpazarı Kaymakamı Zihni Yıldızhan, Şalpazarı Belediye Başkanı Fehmi Cengiz, Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun ile çeşitli beldelerin belediye başkanları, okul müdürleri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yeğeninin ölümü sebebiyle üzgün olduğu gözlenen eski Bakan Mustafa Demir'in taziyeleri kabul ettiği törende, ölen Eren Demir'in okul arkadaşları ve yakınları gözyaşlarını tutamadı.

Demir, Merkez Camisinde ikindi vakti Şalpazarı İlçe Müftüsü Yılmaz Çelik'in kıldırdığı cenaze namazının ardından Turalıuşağı Mahallesi'ndeki aile mezarlığında toprağa verildi.

Kaynak: AA