Tivibu'da Ekimde En Çok İzlenen Film 'Hızlı ve Öfkeli 6' Oldu

Hızlı ve Öfkeli 6" oldu.


Tivibu açıklamasına göre, TTNET'in yeni dönem TV platformu Tivibu, beyazperdenin başarılı yapımlarını izleyicinin beğenisine sunmaya ekim ayında da devam etti. Aksiyondan animasyona, fantastik sinemadan komediye kadar farklı türlerde yüzlerce film izleyicilerle buluştu.

Tivibu'da ekim ayında en çok izlenen filmler listesinin zirvesinde, hız ve macera tutkunlarının izlemekten en çok keyif aldığı sinema serisinin başarılı yapımı "Hızlı ve Öfkeli 6" yer aldı.

Listenin ikinci sırası eğlenceli bir animasyon olan ve özellikle çocuk izleyicilerin beğenisini toplayan "Despicable Me-Çılgın Hırsız" filminin oldu. Modern komedi türünün en yeni örneklerinden olan "Hangover 3-Felekten Bir Gece 3" ise listenin üçüncü sırasında kendisine yer buldu.

Bu yılın iki çarpıcı bilimkurgu ve aksiyon yapımı, listede yine üst sıralarda yerini aldı. Ünlü oyuncular Robert Downey Jr. ile Gwyneth Paltrow'un başrollerini paylaştığı "Iron Man 3-Demir Adam 3", aynı ay içerisinde Tivibu'da en çok izlenen dördüncü film olurken, Tom Cruise ve Morgan Freeman'ın yer aldığı kadrosuyla "Oblivion", en çok izlenen beşinci film oldu.

Yerli yapım korku filmi "El-Cin", fantastik türünün ilginç örneklerinden "Jack The Giant Slayer-Dev Avcısı Jack", Superman'in geçmişine dönerek kahramana farklı bir bakış açısı getiren "Man of Steel-Çelik Adam", animasyon türündeki "Monster House-Canavar Ev" ve bu yıl gösterime giren yerli komedi filmi "Mutlu Aile Defteri" ekim ayında Tivibu'ya damga vuran diğer filmler arasında yer aldı.

Sinemaseverlere yayın akışlarına bağlı kalmadan, istedikleri zaman ve istedikleri yerde film izleme ayrıcalığı sunan Tivibu'da sinema keyfi, gelecek aylarda da en popüler filmlerle devam edecek.

Kaynak: AA