Denizli'de Elektrik Kesintisi

Denizli'de 2-9 Kasım'da kent merkezi ve bazı ilçelerde elektrik kesintisi uygulanacağı bildirildi.


AYDEM A.Ş'den yapılan yazılı açıklamaya göre, şebeke bakım çalışması nedeniyle 2-5 Kasım tarihlerinde Serinhisar ilçesine bağlı Yatağan beldesi Çarşı Meydanı, belediye yanı ile Kefe Yaylası yolu üzeri ve bağlı ara sokaklara 10|00-16.00 saatleri arasında elektrik verilemeyecek.

Merkeze bağlı Topraklık Mahallesi Turan Güneş Caddesinin İzmir Bulvarı Kavşağı ile Halk Caddesi kavşağı arasında kalan bölgedeki sokaklar ve bağlı ara sokaklarda 2 Kasım Cumartesi günü 09.00-17.00 saatlerinde kesinti yapılacak.

Merkeze bağlı Bağbaşı Zeytinköy Mahallesi Ali İhsan Peker Caddesi'nin tamamı, Başkarcı beldesinin tamamı ile Hisar, Kadılar, Hallaçlar, Çakmak, 1200 Evler, Bereketler, Barutçular, Selçukbey, Yenişafak, Karahasanlı, Göveçlik,

Barbaros, Saruhanlı Mahallelerinin tamamı, Albayrak Meydanı ve çevresi ile Umut 2, Umut 3, 800 yıl konutlarının tamamı, .Servergazi devlet Hastanesi ve Şirinköy cam fabrikası, Honaz ilçesine bağlı Kocabaş beldesindeki bazı mahallelerde 3 Kasım Pazar günü elektrik kesintisi uygulanacak.

Güney Haylamaz köyü, Çivril Kıralan beldesi, Babadağ ilçe merkezi ve yaylalar, Kale Cumhuriyet Mahallesi, Baklan ilçesi Hadim köyünde 3 Kasım Pazar günü elektrik kesintisi olacak.

Merkeze bağlı Bağbaşı Zeytinköy Mahallesi, Pamukkale beldesine 4 Kasım, Aşağışamlı beldesine 4-5 Kasım tarihlerinde belli aralıklarda elektrik verilemeyecek.

Merkeze bağlı Karaman Mahallesi, Bağbaşı Zeytinköy Mahallesi ile Pınarkent beldesinde 5 Kasım Salı günü elektrik kesintisi yapılacak.

Buldan ilçesine bağlı Süleymanlı, Yayla, Kovanoluk, Aktaş, Çatak köylerinin tamamı 5-6 Kasım tarihlerinde 09.00-18.00 saatleri arasında elektrik alamayacak.

Merkeze bağlı Kavakbaşı köyünün tamamı, Uzunpınar beldesi ile Çal ilçesi besihaneler bölgesinin tamamında 6 Kasım Çarşamba günü belirli saatler arasında elektrik kesintisi uygulanacak.

Akköy ilçesi ile merkeze bağlı bazı mahalle ve sokaklar 7 Kasım Perşembe günü, Gölemezli beldesinin tamamı 8 Kasım Cuma günü, Mehmet Akif Ersoy Mahallesindeki sokaklar ve bağlı ara sokaklar 9 Kasım Cumartesi günü elektrik kesintisinden etkilecek.

Kaynak: AA