Hayko'dan, Yarışmacılara Casıo G-shock

Dünyanın en iyi saat markalarından biri olan CASIO, dayanıklı ve dinamik özelliklerinin yanı sıra, müziğin enerjisini de içinde barındıran modeli ‘G-SHOCK’ için Türkiye’nin sıra dışı müzisyeni Hayko Cepkin ile bir araya geldi.

Hayko'dan, Yarışmacılara Casıo G-shock

Yurt dışında da Eminem, Kesha gibi başarılı ve sevilen ünlü isimlerle bir araya gelen CASIO G-SHOCK, 2013 yılı marka elçiliği için Hayko Cepkin ile anlaştı. CASIO G-SHOCK saatlerinin marka elçisi ve bu extreme ruhun temsilcisi olan Hayko Cepkin, yapmış olduğu albümler, sahneye taşıdığı hikayeler, Türkiye’de hiç görülmemiş sahne performansları, şarkı sözlerindeki derinlik ile ilk albümünden beri her zaman kendisinden söz ettiriyor.

CASIO G-SHOCK, içinde Hayko Cepkin'in de yer aldığı heyecan dolu bir Facebook uygulaması tasarladı. Katılımcılar uygulamada Hayko Cepkin'le birlikte yarışacak, G-SHOCK’u güvenli ellere ulaştırmaya çalışacak. Bir ay sürecek uygulamada, her hafta bir kişi CASİO G-SHOCK, uygulama sonundaysa en yüksek puanı alan 10 kişi imzalı Hayko Cepkin posteri ve konser bileti kazanma şansı yakalayacak.

CASİO G-SHOCK Facebook uygulaması “Shock Team” için, https://www.facebook.com/CasioSaatTR linkini takip edilebilecek.

CASIO G-SHOCK Saatleri'nin marka elçiliğini üstlenen Hayko Cepkin, önümüzdeki günlerde vereceği konserlerle gençleri yine kendisine hayran bırakacak.
Kaynak: İHA