Ziraat Odası Başkanları Çekerek'te Toplandı

Yozgat Ziraat Odaları Koordinasyon Kurulu toplantısı Çekerek ilçesinde yapıldı.


Çekerek Ziraat Odası'nda yapılan ve ilçe ziraat odası başkanlarının katıldığı toplantıda çiftçilerin sorunları masaya yatırıldı.

Çekerek Ziraat Odası Başkanı Şükrü Kayhan, toplantıda yaptığı konuşmada, çiftçinin büyük sıkıntıları bulunduğunu ifade ederek, sıkıntıların aşılmasında devletin tarıma şimdikinden daha fazla destek sağlaması gerektiğini anlattı.

Tarımdaki yeniliklerin yanı sıra bakanlığın uygulamış olduğu teşvikleri katılımcılara anlatmak suretiyle çiftçileri bilinçlendirmeyi hedeflediklerini kaydetti.

"Çiftçimizin sorunlarını çözmek elbette görevimiz" diyen Kayhan, "Ancak burada çiftçimize de düşen görevler bulunmakta. Çiftçimiz de sorunlarına sahip çıkmak zorunda. Her şey devletten ve yöneticilerden beklememeli. Çalışmalarımızın vatanımıza, milletimize ve ilçemize sürekli hayırlar getirmesini diliyorum. Arzumuz eksikleri hep beraber görerek, irdeleyerek, inceleyerek mutlak surette Türk tarımını ve hayvancılığını daha yüksek düzeye çıkarmaktır. İnşallah bu toplantılarla çıtaları yükseltiriz. Her zaman çiftçilerimizin yanındayız."

Kaynak: AA