Çerçi Hayır Yemeğinde Manisalılarla Buluştu

Manisa Belediye Başkan Aday Adayı olması beklenen, 22. ve 23. Dönem Manisa Milletvekili Yrd. Doç. Dr. Mehmet Çerçi, Appak Köyü 5. Şükür Hayır Yemeğine katılarak hemşerileriyle bir araya geldi.

Çerçi Hayır Yemeğinde Manisalılarla Buluştu
Hayır yemeğine, Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, AK Parti Manisa Milletvekilleri, Recai Berber, Selçuk Özdağ, 22. ve 23. dönem Manisa Milletvekili Mehmet Çerçi, Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın Siyasi Danışmanı TBMM Başkan Müşaviri Mehmet Büker, AK Parti Saruhanlı İlçe Başkanı, AK Parti Teşkilatı, bürokratlar, sivil toplum temsilcileri, siyasetçiler ve binlerce vatandaş katıldı.

Mehmet Çerçi Manisa Merkez ilçelerine ve köylerine ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Saruhanlı İlçesine bağlı Appak köyünde, düzenlene geleneksel “5. Şükür Hayrı” yemeğinde mevlid-i şerif okundu. Köy meydanındaki etkinlikte okunan duaların ardından davetlilere yemek ikram edildi. Çevre köyler, beldeler ve ilçelerden çok sayıda vatandaşın katıldığı yemekte, dualar edildi. Akpak köyüne ziyarette bulunan, hemşerilerinin yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılaşan Çerçi, vatandaşların tek tek talep ve sorunları dinledi ve onların teşekkürlerini ve hayır dualarını aldı. Hayır yemeğinde yaptığı konuşmada Appak Köyü Muhtarı Ahmet Gökmen “Mehmet Çerçi bizim ve Appak köylülerimizin hayır duasını çok aldı, bizlere yardımcı oldu. Köyümüze bazı hizmetlerin gelmesine vesile oldu, Köyümüze verdiği destekten dolayı kendisine teşekkür ediyoruz, şükür hayrının bu yıl 5.’cisini gerçekleştiriyoruz. Kendisini aramızda görmek bizleri çok sevindirdi, köy halkımızı tek tek uzun uzun dinlemesi de ayrıca bizleri mutlu etti. Allah razı olsun diyoruz ve Manisa Belediye Başkanlığı seçimi yolunda kendisine başarılar diliyoruz, dualarımız Çerçi ile birliktedir. Sorunların çözülmesinde emeği geçen Mehmet Çerçi ve milletvekilimize çok teşekkür ediyoruz ” dedi.

22. ve 23. Dönem AK Parti Manisa Milletvekili Mehmet Çerçi ise bu tür etkinliklerin birlik ve beraberlik adına büyük önem taşıdığını belirterek, “Bu tür hayır yemekleri kardeşlik duygularımızın pekişmesine vesile olmaktadır. Burada hem Allah’a dua ediyor, hem de katılan kardeşlerimizle, hemşerilerimizle, vatandaşlarımızla biraraya geliyoruz. Sorunlarımızı paylaşıyoruz, dertleşip konuşuyoruz. Daha önce de Appak Köyü Muhtarımız Ahmet Gökmen ve ekibinin tertip ettiği bu hayır yemeğine pek çok kez katıldım. Köylülerimizin düzenlemiş olduğu bu hayır yemeğinin hayırlara vesile olmasını ve yaptığımız dualarında Allah katında kabul olan dualar içerisinde yer almasını niyaz ediyor, tüm geçmişlerimize rahmet diliyorum. Bu hayır yemeğini düzenleyerek, manevi havayı teneffüs etmemize vesile olan kardeşlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun” diye konuştu.

Kaynak: İHA