Kurbanlık Alana 30 Bin Liralık Passat Otomobil Hediye

Samsun'da bir kasap, 50 bin liraya satışa sunduğu 1 ton ağırlığında ve 800 kilo ağırlığındaki 2 büyükbaş hayvanı alana 30 bin lira değerindeki Volkswagen passat marka otomobil hediye ediyor.

Kurbanlık Alana 30 Bin Liralık Passat Otomobil Hediye
İlkadım ilçesinde kasaplık yapan Orhan Kütür (38), her yıl olduğu gibi bu yıl da yine ilginç bir promosyonla dikkatleri üzerine çekti. Orhan Kütür, 1 ton ağırlığındaki 2 yaşındaki simental cinsi Kerem adını verdiği boğa ile yine simental cinsi 3 yaşındaki 800 kilo ağırlığında bulunan düveyi kurbanlık için 50 bin liraya satışa sundu. Her iki büyükbaş hayvanı alana promosyon olarak 2003 model ve piyasa değeri 30 bin lira olan Volkswagen passat otomobili hediye ediyor.

Tepecik Mahallesi'ndeki ahırının önünde gelin gibi süslediği otomobil promosyonlu kurbanlık boğa ve düzeyi davul zurna eşliğinden dışarı çıkaran Orhan Kütür, her iki kurbanlık hayvanın alana otomobil vereceğini söyledi.

Kasap Orhan Kütür,"Yıllardan beri promosyonlara devam ediyorum. Aslı ile Kerem 50 bin lira.Yanında passat hediye ediyoruz. Alıcısını bekliyoruz. Satamazsak kasap dükkanımda değerlendireceğiz" dedi.

Devletin yem fiyatlarında indirim yapmasını ve kendilerine destek vermesini isteyen Orhan Kütür," Yem pahalı olduğu için et fiyatı da pahalı. Devletin bu konuda desteğini bekliyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İHA