Beylikdüzü 2013-2014 Kültür Sezonuna Start Verdi

Beylikdüzü Belediyesi 2013-2014 kültür sanat sezonuna Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde Sanatçı Uğur Işılak Konseri ile start verdi.

Beylikdüzü Belediyesi ilçe halkını kültürel ve sanatsal faaliyetlerle buluşturmak için 2013-2014 yılı kültür sanat sezonunu, Beylikdüzü Kültür Sanat Merkezi’nde Nesret Çolpan’ın Şehir Minyatürleri adlı sergisi ve Uğur Işılak konseri ile açtı. Merhum Nesret Çolpan’ın sergisine oğlu Hasan Çolpan, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

2008 yılında vefat eden merhum Nesret Çolpan’ın sergisinde konuşan başkan Yusuf Uzun “Nesret Çolpan’ın sevgili oğluna Hasan Çolpan’a teşekkür ediyorum, bu sergiyi kültür merkezimizde açtığı için. Ben 2013-2014 Beylikdüzü kültür sezonu hayırlı uğurlu olsun diyorum” dedi
UZUN: “KADIR TOPBAŞ ONUR KAYNAĞIMIZ”
Fas’taki Dünya Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Birliği seçimlerinden gelen Başkan Yusuf Uzun, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın İkinci kez seçilmesini şu sözlerle yorumladı; “Dün itibari ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Topbaş ikinci kez Dünya Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Birliği’ne seçildi. Bu hepimiz için bir onur kaynağıdır. Kadir bey İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı’dır, Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı’dır, Ortadoğu Batı Asya Belediyeler Birliği Başkanı’dır ve Dünya Kentler ve Belediyeler Birliği Başkanı’dır.”
Serginin gezilmesi ardından Uğur Işılak verdiği konser ile sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Işılak, hareketli parçalarıyla sevenlerini coştururken türküleriyle gönülleri yeniden fethetti.
Kaynak: İHA