Başkanlık Futbol Turnuvası Sona Erdi

Bayraklı Belediyesi’nin, tüm personel ile dayanışmayı artırmak, sosyal bağları güçlendirmek amacıyla bu yıl ikincisini düzenlediği birimler arası "Başkanlık Futbol Turnuvası", renkli görüntülere sahne oldu.

8 takımın katıldığı ve kıyasıya mücadelelerin yaşandığı turnuvada şampiyonluğu Park ve Bahçeler Müdürlüğü kazandı. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, spora ve sporcuya destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

Bu yıl ikincisi düzenlenen personeller arası Bayraklı Belediyesi Başkanlık Futbol Turnuvası sona erdi. Alparslan Mahallesi'ndeki Şehit Ümit Boz Tesisleri'nde gerçekleştirilen turnuvaya 7 müdürlükten 8 takım katıldı.

Çekişmeli müsabakaların yaşandığı etkinlikte lig usulüne göre oynanan maçlar sonrası ipi göğüsleyen takım, oynadığı 7 karşılaşmada 19 puan toplayan Park ve Bahçeler Müdürlüğü oldu. Temizlik İşleri Müdürlüğü ikinci olurken 3'üncülüğü ise Spor Kulübü takımı elde etti. Personellerden oluşan takımların karma olarak karşı karşıya geldiği gösteri maçıyla son bulan turnuva sonrası dereceye girenlrin yanı sıra turnuvada öne çıkan başarılı takım ve sporcular ile organizasyonda emeği geçenlere de madalya, plaket ve belge verildi.

Sporcular, düzenlenen törende ödüllerini belediye başkan yardımcısı Mehmet Şimşek'in elinden aldı.

DOĞRU İŞLER YAPIYORUZ
Spora ve sporcuya desteklerin süreceğini belirten Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Yaklaşık bin 500 sporcumuz ile 15 farklı branşta 4 yılda elde ettiğimiz başarılar bizi gururlandırıyor. Yerel, ulusal ve uluslararası arenada sporcularımız katıldıkları müsabakalardan bizleri mutlu edecek sonuçlar alarak geri dönüyor. Bize düşen de onları desteklemek ve rahat spor yapabilecekleri alanlar oluşturmak. Bu kapsamda Şehit Ümit Boz Spor tesisinden sonra şimdi de Doğançay'da donanımlı güzel bir spor tesisi yapıyoruz. Sporcularımızın elde ettikleri başarılar da spora yatırım yaparak ne kadar doğru bir iş yaptığımızın göstergesi oluyor. Bundan sonra da destek vermeye devam edeceğiz. Bu kapsamda personellerimizin dayanışmasını ve ilişkilerinin güçlenmesini sağlayan başkanlık turnuvasına katılan tüm takımları ve oyuncularını kutluyorum. Önümüzdeki dönemlerde de bu organizasyonun devamını diliyorum" dedi.

Kaynak: İHA