Başkan Akyürek Malas Köprülü Kavşağı’nı İnceledi

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, yapımı devam eden Kerkük ve Kule Caddelerini Malas Caddesi’ne bağlayacak köprülü kavşak inşaatında incelemelerde bulundu.

Başkan Akyürek Malas Köprülü Kavşağı’nı İnceledi
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, çalışmalar tamamladığında Kerkük ve Rauf Denktaş Caddesi’ndeki trafikte önemli bir rahatlama olacağını söyledi.

Malas Caddesi Köprülü Kavşağı’nın Kerkük ve Kule Caddelerini Malas Caddesi’ne, Nalçacı bölgesini Beyşehir Çevre Yolu’na bağlayan önemli bir köprülü kavşak olduğunu belirten Başkan Akyürek, “Çalışmalar hızla devam ediyor. Köprülü kavşak inşaatı nedeniyle kapalı olan Demiryolu Caddesi üstten trafiğe açıldı. Kavşak ile birlikte Kule ve Kerkük Caddelerini Malas Caddesi’ne bağlayan noktalarda sinyalizasyon çalışması yapılacak. Burası Şeb-i Arus’a kadar tam olarak açılmış olacak. Bu çalışmayla Kerkük ve Rauf Denktaş Caddesi’ndeki trafikte önemli bir rahatlama olacak” dedi.

Başkan Akyürek, Malas Caddesi Köprülü Kavşağı’nın kamulaştırmalarla birlikte yaklaşık 20 milyon liraya mal olduğunu da sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA