AK Parti Samsun Genişletilmiş İl Danışma Kurulu Toplantısı

AK Parti Samsun İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma Kurulu Toplantısı Samsunun Atakum ilçesinde gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen Genişletilmiş İl Danışma Kurulu Toplantısında konuşan İl Başkanı Fuat Köktaş, AK Parti'nin millete efendilik değil hizmet etmek için göreve geldiğini söyledi.

AK Parti iktidarının Türkiye'de büyük başarılara imza attığını belirten Köktaş, ''İleri Demokrasiye yönelik atmış olduğumuz adımlar mazlumları memnun etmiştir. Biz, AK Partiyiz, biz Türkiye'yiz. AK Parti kurulduğunda 6,7 yaşında olanlar 2014 yılında oy kullanacak. AK Parti aslında belediyecilik başarısına dayalı bir partidir. Türkiye AK Partili belediyelerin idaresinde son 10 yıldır inanılmaz değişime ve gelişme şahit olmuştur. AK Parti İktidarı ile yerel yönetimlerin çehresi değişmiştir. Türkiye hizmetin ve çalışmanın ne olduğunu partimiz döneminde görmüştür. Belediyecilik bizim işimiz. Belediyecilik AK Partili Belediye başkanlarının işidir. Genel merkez adayını belirledikten sonra tüm gücümüz ile adayımızın yanında olcağız. İnşallah 30 Mart Samsunumuz ve ülkemiz için hayırlı olacaktır" dedi.

Konuşmanın ardından toplantıda 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu ve Havza Belediye Başkanı Murat İkiz belediye çalışmalarını anlatan sunum gerçekleştirdi.

Kaynak: AA