Silvan Belediyesi'nde Kış Hazırlıkları Başladı

Diyarbakır'ın Silvan İlçe Beledisi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kış hazırlıklarına başladı.

Silvan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar, Belediye Başkanı Fadıl Erdede tarafından denetlendi. İlçenin 5 ayrı noktasında başlatılan kilitli parke taşı döşemeleri tamamlanırken, bazı noktalarda ise onarım çalışması devam ediyor. Çalışmaları yerinde denetleyen Belediye Başkanı Fadıl Erdede, ilçe merkezi genelinde başlatmış oldukları çalışmalarının hızlı bir şekilde devam edeceğini söyledi.

Erdede, "Kış ayları gelmeden önce ilçemizde tespit ettiğimiz 5 noktada yaklaşık sekiz bin metre kare kilitli parke taşı döşemesini tamamladık. İlçemiz genelinde sürdürdüğümüz kilitli parke taşı döşeme çalışmalarımız devam ederken, ilçemiz girişinde önemli bir konuma sahip olan Dr. İsmail Beşikçi Caddesi üzerinde daha önce başlatmış olduğumuz genişletme ve kaldırım yapma çalışmaları kapsamında, kaldırım için yaklaşık olarak bin 200 metre bordur taşı döşemesi yaparak hazır hale getirdik. Bunların yanı sıra Mescit Mahallesi’nde yapımına başlamış olduğumuz 2 katlı 230 metre kare yeni taziye evinin çalışmaları da devam etmektedir. İlçemiz genelinde sürdürdüğümüz çalışmalarımız aralıksız ve hızlı bir şekilde devam edecektir" dedi.

Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri ise, "Bağlar Mahallesi Büyükçeşme Caddesi 2 bin, 725 ve 727. sokaklar da ise 4 bin 200 metrekare, Selahattin Mahallesi 509. Sokak'ta 511 metrekare tamamlanırken, 535. Sokak'ta ise çalışmalar başladı.

Cami Mahallesi 213 ve 218. sokaklarda ise bin 200 metre kare kilitli parke taşı döşemesi gerçekleştirildi.

Öte yandan Bahçelievler Mahallesi Dr. İsmail Beşikçi Caddesi üzerinde bin 200 metre bordur taşı döşemesi gerçekleştirilirken, Mescit Mahallesi’nde ise 2 katlı 230 metrekare yeni taziye evi çalışmaları devam etmektedir" diye konuştu

Kaynak: İHA