Hyundai'den 'Avantajlı Servis Günleri' Kampanyası

Satış ve Satış Sonrası Hizmetleri'ni geliştiren Hyundai'nin "Avantajlı servis günleri" kampanyası başladı.

Hyundai açıklamasına göre, 2 Kasım tarihine kadar sürecek kampanyayla Hyundai araç sahiplerine birçok yeni avantaj sunuluyor. Kampanyadan kış gelmeden veya bayramda yola çıkmadan önce periyodik bakım yaptırmak isteyen Blue Card sahipleri yararlanabiliyor.

Kampanya dahilinde özel olarak periyodik bakım, fren, debriyaj, amortisör parça ve işçiliklerinde yüzde 18 fiyat avantajı ve Ücretsiz check-up fırsatı sunuluyor. Ayrıca Blue Card'ı ile Hyundai Kasko satın alan müşterilere de 3 bin Blue Puan hediye edilecek.

Hyundai'nin modern premium felsefesiyle geliştirilen yeni modelleri i20, i30, ix35, Accent Blue ve Elantra'nın navigasyonlarında ve diğer bir çok aksesuarda da yüzde 18 fiyat avantajı sunulacak. Kampanya kapsamında Blue Card sahiplerine, 10 Kasım tarihine kadar kampanyaya katılan firmalarda yüzde 25'e varan indirimden yararlanacak.

Hyundai, servis avantajlarından ve Blue Card ile birlikte sunulan fırsatlardan yararlanmak, yeni modelleri inceleyip bilgi edinmek ve test sürüşü yapmak için tüm Hyundai sahiplerini Türkiye çapında hizmet veren 80 adet Yetkili Servisi'ne davet ediyor.

Kaynak: AA