Hizmet Kalitesiyle Birlikte Vatandaş Memnuniyeti De Artacak

Sakarya İl Sağlık Müdür yardımcısı Dr. Serdar Değirmenci, müdürlük olarak hizmet kalitesini artırmaya yönelik çalışmalar ve eğitimler düzenlediklerini belirterek, hizmet kalitesinin artması ile birlikte vatandaş memnuniyetinin de yükseleceğini söyledi.

Sakarya İl Sağlık Müdürlüğü, Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şube Müdürlüğü'ne bağlı 112 İl Ambulans Servisi Başhekimliği ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyon sorumlularına TSE Eğitim Uzmanı Yılmaz Öztürk tarafından, TSE EN ISO 9001 kalite yönetim sistemi temel eğitimi, dokümantasyon eğitimi ve iç tetkik eğitimleri verildi.

30 Sağlık Personelinin katıldığı eğitimle ilgili olarak İl Performans ve Kalite Koordinatörü İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Serdar Değirmenci yaptığı açıklamada, "Müdürlüğümüzün hizmet kalitesinin artırılması, yapılan tüm iş ve işlemlerde uluslararası uygulama birliğinin sağlanması ve bağlı birimlerle yapılan çalışmada hizmet bütünlüğünün oluşturulması amacıyla böyle bir eğitim düzenledik” dedi.

Dr. Değirmenci eğitimde emeği geçen Yılmaz Öztürk’e de teşekkür ederek, “Hiç şüphesiz ki ilimizde verilen bu eğitimlerin sonunda hizmet kalitesi ve vatandaşımızın memnuniyeti de artacaktır” dedi.

Kaynak: İHA