Chp Akçakoca İlçe Başkanı Nurol Badanoz;

CHP Akçakoca İlçe Başkanı Nurol Badanoz, CHP saflarına eski HAS ve DYP'den yoğun katılım olduğunu belirtti.

Başkan Nurol Badanoz, seçim çalışmalarının mahalle ve sokak çalışmalarıyla hızla sürdüğünü belirterek "Mahalle ve sokaklarımızda çalışarak mahallelerin sorunlarını dinliyor ve yetkili organlara bildiriyoruz ve yetkili organlar çalışmalarını sürdürüyor" dedi.

Badanoz, belediye meclis üyelikleri konusunda hassasiyetle davrandıklarını sık eleyip sık dokuduklarını belirterek ''Kaliteli ve Akçakoca'ya yakışan bir meclis için çalışıyoruz. Benim ve partiminde düşüncesi bu noktadadır. Bununla ilgili olarak partimiz dışında o mahallenin sevilen sayılan kişilerle her hafta kahvaltılı toplantılar yapıyoruz. 15 günde bir bu konuyu partimizle paylaşıyoruz ve son tarihe kadarda bu sıralamayı seçim komisyonu ve yönetim kurulu üyelerimizle beraber yapacağız. Partimizdeki düşüncelerimizi ve eski parti başkanlarının görüşlerini de alarak bu doğrultuda devam edecektir" dedi.

CHP'ye yoğun katılımların olduğunu belirten Badonoz "Partimize katılımlar çok yüksek. Has Parti ve diğer partilerden katılımlar devam etmektedir ve buda bize güç katmaktadır. Belediye Başkan Adayımız mevcut Başkan Fikret Albayrak. Adayımız kentin çehresini değiştirmiştir. İl Genel meclisi konusunda da çalışmalarımız devam etmektedir. Bununla ilgili olarak aday adaylıkla ilişkili görüşmelerimiz devam etmektedir. Bu seçimlerde diğer partilerde bizlere saldırmaktalar ama biz ipi göğüsleyen taraf olacağız. Demokrasi ve halk kazanacaktır diyoruz" dedi.

Demokratikleşme Paketine ilişkin yorumlarda bulunan Başkan Nurol Badanoz "Demokratik pakette bir türban meselesi ve andımız kaldırıldı bu tamamen Cumhuriyetin temellerine dinamit konulmuş bir pakettir. Bu paket onların ellerinde patlayacaktır" diye konuştu

Akçakoca gündemindeki balıkçı barınağı konusuna da değinen Badanoz "Balıkçı barınağında görüşülen yat limanı konusuna karşı değiliz. Balıkçı barınağında ekolojik dengeyi bozmadan yapılan yatırıma destek oluruz. Ancak bu barınağın yapılmasında laboratuvarlarda araştırma yapılarak bu kararın verilemesinden yanayız" dedi.

Akçakoca'da yapılması planlanan OSB ile ilgili ilçe Başkan Badanoz "Ağır sanayiye karşıyız. Hayır deriz. Ancak ihtisaslı boru ve metal sanayisine sıcak bakıyoruz. İstihdam konusunda ilçemize yararlı olacaktır" şeklinde konuştu

Kaynak: İHA