Mustafa Sarıgül'e şok suçlama

Beyaz Tv’de ekrana gelen “Dinamit” programına konuk olarak katılan Gürkan Hacır, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Mustafa Sarıgül'e şok suçlama
Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Moderatörlüğünü Latif Şmşek'in yaptığı, Rasim Ozan Kütahyalı 'nın konuşmacı olarak katıldığı 'Dinamit' programına konuk olarak katılan Gazeteci, Yazar Gürkan Hacır, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül hakkındaki iddiaları ile gündeme damgasını vurdu.

Gürkan Hacır, 'Feriköy'deki Lala Şahin Caddesi önünde hiçbir engel olmayan caddedir. Bu cadde daha sonra satılmıştır ve burada bir inşaat başlamıştır.' demesi üzerine Rasim Ozan Kütahyalı'nın Cadde nasıl satılır? sorusuna 'Cadde parsellenmiş ve satılmış' dedi.

İşte gündeme damgasını vuran o konuşma:
Latif Şimşek: Bi dakika, yanlız burada haksızlıkta yapmayalım. Bu caddenin olduğu arsa Belediye ye mi ait, şahsa mı ait?
Gürkan Hacır: Ya cadde kime ait olabilir?
Latif Şimşek: Bi dakika kardeşim cadde belediyeye aiaittir tabiki de bir şahış arazisi üzerinden geçmiştir o yol,
Gürkan Hacır: Yüzyıllık cadde bu dünki açılmış cadde değil Şişli' den bahsediyoruz. Bir başka adamın arazisi üzerinden geçme imkanı olabilir mi? O cadde bir inşaat firması tarafından alınıyor ve bakın altından araçlar geçebilir halde inşaat devam ediyor. İnşaatı yolun üstüne kuruyor.
Rasim Ozan Kütahyalı: Şu Lala Şahin Caddesi mi?
Gürkan Hacır: Evet
Rasim Ozan Kütahyalı: Lala Şahin Caddesi üzerine imar çıkartılmış ve bu ne bu apartman mı rezidans mı?
Gürkan Hacır: Evet rezidans
Latif Şimşek: Yol öyle kalacak mı?
Gürkan Hacır: Yol nasıl oldu biliyor musun? Yol şöyle oldu, köprü gibi etrafından dolanıyorsun binanın.

BEYAZ GAZETE