Kenan Işık'tan yarışmacıya sitem

Kim Milyoner Olmak İster? yarışmacısı, geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz usta oyuncu Tuncel Kurtiz'in sorulduğu soruyu bilemeyince Kenan Işık böyle sitem etti: "Onu tanımayan biriyle muhatap olmak..."

Kenan Işık'tan yarışmacıya sitem
Kim Milyoner Olmak İster? yarışmacısı, geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz usta oyuncu Tuncel Kurtiz'in sorulduğu soruyu bilemeyince Kenan Işık böyle sitem etti: 'Onu tanımayan biriyle muhatap olmak...'

ATV ekranlarında yayınlanan Kenan Işık'ın sunduğu Kim Milyoner Olmak İster? yarışmasında yarışan yarı Fransız yarı İsviçreli olan ancak 13 senedir İstanbul'da yaşayan yarışmacı, Tuncel Kurtiz'in sorulduğu suruyu bilemedi, Işık sitem etti.

Geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz usta oyuncu Tuncel Kurtiz'in sorulduğu sesli soruda hiç bir tahmini olmadığını söyleyen yarışmacı telefon jokerini kullandı. Joker de soruya yanlış yanıt verince yarışmacı elendi.

Bunun üzerine programa Kenan Işık'ın sitemkar dolu sözleri damga vurdu.

'ONU TANIMAYAN BİRİYLE MUHATAP OLMAK...'

'Üzüldüm' diyen Kenan Işık 'Şundan dolayı üzüldüm. Evet Türkiye'de bir sanatçı ama Avrupa'nın da tanıdığı büyük bir sanatçı Tuncel Kurtiz. Sadece büyük sanatçı olmakla da kalmıyor poliitk ve siyasi anlamda da çok düzgün, doğru duruşu olan bir entelektüel. 12 Eylül mağdurlarından biri, ülkesini terk etmek zorunda kalmıştı. Uzun yıllar Avrupa'da yaşadı. O yüzden Avrupa'da da bilinir diye söylüyorum. Çok büyük ve çok değerli bir oyuncu. Üzüntüm biraz bundan; onu tanımayan biriyle muhatap olmak... Belki sizin de kusurunuz yok. Peki kendisini rahmetle anıyoruz' şeklinde konuştu.

Işık, Tuncel Kurtiz gibi sanatçı duruşu olan sanatçılarımızdan çok biraz eğlence sektörüne kayma var. Bu anlamda eksikliğini çok hissedeceğimiz bir sanatçı' diyerek de belli bir kesime gönderme yaptı. BEYAZ GAZETE