Fatih 4. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Kanal D’nin başrollerini Mehmet Akif Alakurt, Seda Akman ve Gamze Özçelik paylaştıkları, Fatih dizisi Pazartesi akşamı 4. bölümü ile ekrana geliyor.

Fatih 4. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Fatih Dizisi 4. Bölüm özeti:

Çiçek Hatun hain bir plan tertipliyor

Kanal D 'nin başrollerini Mehmet Akif Alakurt, Seda Akman ve Gamze Özçelik paylaştıkları “Fatih” dizisi bu haftadan itibaren artık saat 22.00 'de ekrana gelecek. Dizinin bu bölümünde; evladının hayatını teminat altına almak isteyen Çiçek Hatun, Şehzadeler Mustafa ve Bayezid 'den kurtulmak için hain bir plan tertipliyor.

Kardeş katlini yasallaştıran kanunnamenin ilanının ardından, ağabeyi Kazıklı Voyvoda tarafından öldürülen Radu 'nun kellesinin saraya gelmesi, büyük bir şok yaratır. Fatih çok üzülürken, şehzadeler ve valideleri ise, Fatih seferden dönemeyecek olursa, aynı şeyin başlarına geleceği gerçeğiyle sarsılırlar.

Seçilmiş olduğundan habersiz Dilyar, Mir Kasım 'la pazaryerinde karşılaşır ve çok korkar. Şehzade Mustafa, Efruz adıyla bildiği Züleyha 'nın Kostantiniyye 'de kapı kapı aranmasını emretmişken, Züleyha ise her şeyin açığa çıkacağı korkusuyla asabi buhran geçirmektedir.

Çiçek Hatun, sancaktan gelen Mustafa 'nın validesine yaklaşıp, Gülbahar Hatun 'a karşı doldurur. Gevher ve Turahan arasında aşkın ilk kıvılcımları atılırken, Fatih, Turahan 'ı Eflak 'a Vlad 'la ilgili bilgi toplamaya gönderir.

Mustafa, Züleyha 'nın sırra kadem basmasıyla derin bir hüzne ve dalgınlığa kapılmıştır. Fatih seferden zaferle döndüğünde, İshak Paşa, Mustafa 'nın kapı kapı bir kızı arattığını haber verir. Fatih, Mustafa 'yı sorgulayıp uyarır.

Elmas Ağa, Gülbahar ve İshak Paşa 'nın ittifakına tanık olup, Çiçek Hatun 'a haber verince, evladının hayatını teminat altına almak isteyen Çiçek, Mustafa ve Bayezid 'den kurtulmak için hain bir plan tertipler.

Fatih 'in hediye ettiği kolyeyi çaldığını sanan Çiçek, Dilyar 'ı hapsettirir. Mahmud Paşa, haseki sultanlara zafer tebriği için Züleyha 'yı zorla saraya götürdüğünde, Mustafa 'yla karşılaşırlar.