Aracı İçinde Yakılan Şahsın Katil Zanlıları Adliyede

Iğdır’da aracı içinde yanmış halde bulunan şahsın katil zanlısı oldukları iddiasıyla gözaltına alınan 4 kişi adliyeye sevk edildi.

Aracı İçinde Yakılan Şahsın Katil Zanlıları Adliyede

Iğdır’ın Karakoyunlu ilçesine bağlı İslamköy kırsalında cesedi aracı içerinde yanmış halde bulunan Hüseyin Akyıldırım’ın (60) katil zanlısı olarak gözaltına alınan M.K., A.K., A.K. ve Ş.K. adlı kadın, yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Sevk sırasında Akyıldırım ailesi katil zanlılarına saldırmak isteyince polis ile aralarında arbede yaşandı. Babasının kendi halinde bir esnaf olduğunu ve çevresinde iyilik yapan biri olarak tanındığını anlatan Caner Akyıldırım, katillerinin ömür boyu hapis yatmalarını istediğini belirtti.

Akyıldırım, babasının vahşi bir şekilde yakılarak öldürüldüğünü, evden ayrıldığında dağ gibi olan 100 kiloluk babasının 3 kilo kemiğinin ellerine verildiğini, bu işin arkasında olan ve cinayeti işleyen canilerin en ağır şekilde ceza almalarını istediğini söyledi

Iğdır’ın merkez Taşburun beldesinde bakkal dükkanı işleten evli ve 4 çocuk babası Hüseyin Akyıldırım, 2 Haziran 2013 günü akşam saatlerinde evinin karşısındaki inşaatıyla uğraşırken cep telefonundan birinin araması üzerine otomobiline binerek beldeden ayrılmıştı. Olayın ertesi günü Akyıldırım'ın cesedi İslamköy kırsalında yanan otomobilinin içinde bulunmuştu.
Kaynak: İHA