Ak Parti Bilecik İl Danışma Kurulu Toplantısı

AK Parti Bilecik İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş, cumhuriyete sahip çıkmanın, memlekete ve millete hizmet etmekle, milletin iradesini, kendini yönetmeye hakim kılmakla olduğunu söyledi.


Özel bir düğün salonunda gerçekleştirilen AK Parti Bilecik Ekim ayı İl Danışma Kurulu toplantısında konuşan Kurtulmuş, partisinin iktidara geldiği günden bu yana ülkenin kalkınması için birçok projeler yaptığını, milletin hak ettiği hizmetleri yine kendilerine verdiklerini belirtti.

"Cumhuriyet, hizmetle olur, Cumhuriyet onu yüceltmekle olur" ilkesiyle yola çıktıklarını dile getiren Kurtulmuş, şunları kaydetti:

"Çıkmış olduğumuz yolda, milletimize layık olduğu hizmetleri verdik ve vermeye devam ediyoruz. Geriye doğru bakarsanız, Cumhuriyet döneminde hiçbir zaman için, millete layık olan hizmeti vermeyen, milletin hak ettiği hizmetleri bu ülkeye yapmayanlar, ne yazık ki, her zaman, cumhuriyete sahip çıkıp, cumhuriyeti kullanarak milletin duygularını sömürmüş ve bu sayede kendilerini iktidara getirmiş, kendilerini ön plana çıkarmışlardır. Bu kişiler, geçmişte olduğu gibi bu günlerde de kendilerini ön plana çıkarma gayretindeler. Cumhuriyet, 76 milyonun cumhuriyetidir. Cumhuriyete sahip çıkmak da memlekete ve millete hizmet etmekle olur. Milletin iradesini, kendini yönetmeye hakim kılmakla olur. Birilerinin gelip, toplum mühendisliği yaparak, Ankara'dan millete bir şey dayatmalarıyla, milleti organize etmeleriyle asla olmaz. Bundan sonra da olamayacaktır."

2014 yerel seçimlerine ilişkin partisinin 81 ilde olduğu gibi çalışmalarını sürdürdüğünü aktaran Kurtulmuş, "Bu süreçte bizim herkese karşı duruşumuz, eşit mesafededir. Hak eden, hak ettiğini her manada almalı. Bizim, misyonumuza uygun sadakatli, riyakatli adaylarla Allah'ın izniyle, önümüzdeki seçimde milletin önüne koyduğumuz sandıkta 11 belediyeyi de alma hedefindeyiz" ifadelerini kullandı.

İnhisar İlçe Belediye Başkanı İsmail Canbaz'ın belediye çalışmaları hakkında yaptığı sunumun ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.

Toplantıya Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Hüseyin Çelik, ilçe ve belde belediye başkanları ile partililer katıldı.

Kaynak: AA