Afyonkarahisar'da Yerel Seçimlere Doğru

Afyonkarahisar’ın Başmakçı ilçesinde yaklaşan yerel seçimler öncesi aday adaylığını açıklayan gazeteci Ata Gündüz Kurşun, basın toplantısı düzenledi.

Afyonkarahisar'da Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Başmakçı İlçe Başkanlığında basın toplantısı düzenleyen Kurşun, “Siyasetin temel amacı, insanların mutluluğu, huzuru ve refahıdır. Bu vesileyle Başmakçı’yı hem Türkiye hem dünyada tanınan bir ilçe yapmak, her yönüyle yaşanabilir bir ilçe haline getirmek için bu yola çıktık. Planlarımla istihdama katkı sağlayacak projelerimle yola çıktık. Başmakçılı hemşehrilerimin sevincinde, kederinde, iyi gününde, kötü gününde 7 gün 24 saat yanlarında olmak için bu yola çıktım. Seçmeni kandırmak benim siyaset tarzım olmayacak. Allah aday olmamı nasip ederse yapamayacaklarımı asla vadetmeyeceğim, vadettiklerimin de hep arkasında olacağım” dedi.

Öte yandan, toplantı öncesi kısa süreli bir karışıklık yaşandı. Toplantının 1 gün önce haber verilmesi sebebiyle ilçe başkanlığındaki toplantı salonunun hazırlanamadığı gerekçesiyle önce açıklamaya izin verilmedi. Ardından sorun çözüldü. AK Parti Başmakçı İlçe Başkanı Ramazan Bozbaş da Ata Gündüz Kurşun’un yanında basın toplantısında hazır bulundu.
Kaynak: İHA