Abdullah Behçet Ersan Aday Adaylık Başvurusu Yaptı

Abdullah Behçet Ersan, AK Parti’den Karamürsel Belediye Başkan Aday Adaylığını parti binasında açıkladı.

Abdullah Behçet Ersan Aday Adaylık Başvurusu Yaptı

Bugüne kadar verilen bütün görevleri yerine getirdiğini söyleyen Abdullah Ersan ,"Bugüne kadar siz hemşehrilerime sizlerin verdiği görevlerde, sizlerin istediği yerlerde hizmet ettim. Bunu yaparken de büyük mutluluk ve onur duydum. Çünkü; Hizmet etmek bizim için bir sevda. Biz hizmet sevdalılarıyız. Bu güne kadar bana verdiğiniz tüm görevleri layıkıyla yerine getirdim. Bu görevleri yerine getirirken tecrübeler edindim. Bu birikimlerimi, tecrübelerimi siz Karamürselli hemşehrilerime daha iyi hizmet edebilmek için bu yola çıkmaya karar verdim" dedi.

Ersan’ın aday adaylık başvuru sonrası, AK Parti Karamürsel Belediye Başkan Aday Adayları toplu fotoğraf çektirerek, bir birbirlerini tebrik ettiler.

1965 yılında Karamürsel’de doğdu. Lise öğretimini Karamürsel’de tamamladı. Sakarya Üniversitesi Mekatronik bölümünden mezun oldu. 1990 yılında siyasete giren Abdullah Behçet Ersan, Mahalle başkanlığı,ilçe yönetim kurulu ile il yönetim kurulu üyeliği yaptı. 1999 yılında yapılan yerel seçimlerde il genel meclis üyeliğine seçildi.

3 dönemdir il genel meclis üyeliğini yürüten Ersan, bu dönemler içerisinde il özel idaresinde 3,5 yıl daimi encümenlik, çeşitli komisyonlarda başkanlık ve üyelikler, 2007'de mecliste yapılan seçimlerde AER üyeliğine Kocaeli’yi temsilen seçildi ve halen bu göreve devam ediyor. Bu süreç içerisinde 2 yıl yönetim kurulu üyeliği yaparak bir çok ülkede KOcaeli'yi temsil etti. 2010 yılında yapılan Anayasa Referandumu ve 2011 yılında yapılan genel seçimlerde Karamürsel SKM başkanı olarak görev yapan Abdullah Behçet Ersan, evli ve 3 çocuk babası.
Kaynak: İHA