Bu Fuarı Ziyaret Etmeden, Otomobil Almayın!

İzmir’in en hızlı fuarı İzmir Autoshow’u ziyaret etmeden araba almayın.

Bu Fuarı Ziyaret Etmeden, Otomobil Almayın!
27 Ekim Pazar günü sona erecek fuara, 10 otomobil markası geniş bir ürün yelpazesiyle katılıyor. Otomobil, hafif ve ağır ticari araçların yanı sıra otomotiv yan sanayi ürünlerinin de sergilendiği fuarda en yeni modeller otomobil meraklılarının beğenisine sunuluyor.
Fiat, Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, Peugeot, Seat, Skoda, Toyota, Volkswagen, Isuzu, Iveco, Otokar, Maz gibi önemli markaların yer aldığı İzmir Autoshow, 81 firmanın katılımı ile düzenlendi.

SATIŞA ÇIKARMADAN FİYAT ÖĞRENMEK İSTEYENLERİN ADRESİ: “İZMİR AUTSOHOW”
İzmir Autoshow'da 2’nci el araçlarının piyasa değerini öğrenmek isteyenler için oluşturulan 2’nci El Araç Ekspertiz Alanı dikkat çekiyor. Fuarı ziyaret edenlerin 2’nci el araçlarının tahmini piyasa değerini ücretsiz olarak öğrenme olanağına kavuştuğu etkinlik, İzmir Uluslararası Fuar Alanı 4 no’lu holde EGOD tarafından gerçekleştiriliyor. Aracın markası, model yılı, rengi, kilometresi, kazalı olup olmadığı gibi bilgilerin alındığı etkinlik için başvurular 27 Ekim Pazar gününe kadar devam edecek.

170 BİN EURO’LUK LAMBORGHINI 200 BİN EURO’LUK FERRARİ “İZMİR AUTSOHOW”DA GÖRÜCÜYE ÇIKTI
Yaptığı alternatif ve adrenalin yüklü aktivite ve organizasyonlarla, Türkiye’de tek aktif olan yarış pisti İzmir Park-İzmir Ülkü Yarış Pisti, pistteki faaliyetlerinin yanı sıra tüm hızıyla pisti, İzmir’i ve motorsporlarını tanıtmak ve sevdirmek için tanıtım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

İzmir Autoshow’da görücüye çıkan Lamborghini Gallardo, Ferrari F430 spor arabalarının yanı sıra, tek kişilik özel tasarım Volkicar yarış aracı ve profesyonel karting aracı büyük ilgi görüyor.

170 bin Euro değerinde 5 bin 400 motor gücüne sahip, 540 beygir aktif, 4 çeker ve saatte 340 km hıza ulaşan 2004 model Lamborghini Gallardo ile yaklaşık 200 bin Euro değerinde 4 bin 300 motor gücüne sahip 480 beygir, saatte 360 km hız yapabilen 2006 model Ferrari F430 ziyaretçilerden tam not aldı.

Dünya Ralli Şampiyonu Volkan Işık’ın özel tasarımı olan Volkicar yarış aracı ise tüm dikkatleri üzerine topladı. Ayrıca Karting meraklılarının da unutulmadığı stantta, 13 beygirlik, saatte 110 km hız yapabilen Türkiye’nin en hızlı tek kişilik Karting aracı da sergileniyor. 4 no’lu holde yer alan sergi fuar sürecince ziyaret edilebilir.

İzmir Autoshow-8’inci Otomobil, Hafif ve Ağır Ticari Araçlar Fuarı; İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Tic. A.Ş. (İZFAŞ) tarafından Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) ve Ege Otomotiv Derneği’nin (EGOD) destekleri ile düzenleniyor. Fuar hafta içi 11:00-20:00 hafta sonu ise 11:00 19:00 saatleri arasında ziyaret edilebilir.
Kaynak: İHA