Ttnet'in 'İnternetle Hayat Kolay' Projesine Ödül

TTNET'in Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nın himayesinde yürüttüğü "İnternetle Hayat Kolay" projesi, ABD'nin halkla ilişkiler dergisi PR News'in düzenlediği Platinum PR Awards kapsamında ödüle layık görüldü.


TTNET açıklamasına göre, TTNET'in, internet okuryazarlığını artırma hedefiyle yürüttüğü "İnternetle Hayat Kolay" projesi, uluslararası düzeyde yeni bir başarıya daha imza attı. Bu yıl PR Daily, Stevie ve IVCA Clarion tarafından ödüle layık görülen İnternetle Hayat Kolay projesi, PR News Platinum PR Awards kapsamında "Toplumla İlişkiler" kategorisinde birincilik ödülünün sahibi oldu.

ABD'nin halkla ilişkiler dergisi PR News tarafından düzenlenen Platinum PR Awards, dünyanın en iyi iletişim kampanyalarını ödüllendiriyor. Dünyanın önde gelen şirketlerinin, PR ajanslarının ve sivil toplum kuruluşlarının ödül aldığı Platinum PR Awards, her yıl düzenlenen ödül töreninde iletişim dünyasının uluslararası düzeyde önemli aktörlerini bir araya getiriyor.

TTNET'in, 2012 yılında başlattığı "İnternetle Hayat Kolay" projesi, bu yıl içerisinde ünlülerin ve TTNET çalışanlarının da dahil olmasıyla büyük ilgi gördü. Gupse Özay ve Model grubu üyeleri gibi ünlü isimlerin internetle ilgili deneyimlerini paylaştıkları eğitimler projeye renk kattı. Ayrıca, TTNET çalışanları da projeye gönüllü eğitmen olarak destek verdi. İnternetle ilgili bilgi ve deneyimlerini paylaşan TTNET çalışanları projeye katkı sağlamanın mutluluğunu yaşadı.

Kaynak: AA