Tekirdağ Yeni İnan 62. Yılını Kutladı

Tekirdağ Yeni İnan Gazetesi, 62. yıldönümünü mütevazi bir törenle kutladı.

Tekirdağ Yeni İnan 62. Yılını Kutladı
Törene, gazete sahipleri ve çalışanlarının yanı sıra, Tekirdağ Belediye Başkan Vekili Ali Kılıç, Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Özen ve Av. Nevim Kaçar, Tekirdağ Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Nurcan Ildız katıldı.

62 yıldan bu yana Tekirdağ’ın nabzını tutan Yeni İnan Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Recep Nahit Çelebi, Yeni İnan’ın Tekirdağ’ın en eski gazetesi olduğunu, 61 yıldır aralıksız yayın hayatını sürdürdüğünü söyledi.

62. yıla adım atmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Çelebi, konuklara katılımlarından dolayı memnuniyetini belirterek teşekkür etti.

Belediye Başkan Vekili Ali Kılıç da, daha öğrencilik döneminde Yeni İnan’ı tanıdıklarını ve Tekirdağ yerel basınındaki konumunun çok iyi bilindiğini ifade ederken, “Sizlere yayın hayatınızda uzun ömürler ve başarılar dilerim. Daha nice 62 yıllara” dedi.

Üzerinde 2 Ekim 2013 tarihli Yeni İnan Gazetesi ilk sayfası baskılı yaşgünü pastasının, Yeni İnan Gazetesi emektar matbaa ustası Şükrü Genç ve gazete yazarlarından Sezai Gençöz tarafından kesildi.
Kaynak: İHA