Jandarma, Şehit Aileleriyle Tekne Turu Yaptı

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı, Şehit ailelerine Birecik Baraj Gölü’nde tekne gezisi düzenledi.

Jandarma, Şehit Aileleriyle Tekne Turu Yaptı
Şehit yakınlarının iyi bir gün geçirmesi ve ailelerin her zaman yanında olduklarını belirtmek amacıyla İl Jandarma Komutanlığı şehit yakınlarını Birecik Barajında ağırladı. Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Gaziantep Şubesi’nin katkısıyla gerçekleştirilen geziye katılan aileler, otobüsle Gaziantep’in Nizip ilçesine götürüldü. Şehit aileleri daha sonra Birecik Baraj Gölü’nden tekne ile Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesine geçti. Tekne gezisi ile Şehit yakınları bölgedeki tarihi ve kültürel mekanları görme imkanı buldu. Gezide ailelere çeşitli ikramlar yapıldı. Şehit yakınlarının kimi ilk kez tekneye bindiği için mutlu olduğunu ifade etti.

Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Gaziantep Şube Başkanı Hamza Bayındır, “Bugün İl Jandarma Komutanlığı bizlere çok güzel bir gece yaşattı. Şehit aileleri adına onlara teşekkür ediyorum. Güzel bir gün oldu. Şehit ailelerin bir kısmı stres atmış oldu. Yanmış yüreklerine su serpilmiş oldu. Bu programı düzenleyen komutanlarımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dedi.

Tekne gezisi sonrası İl Jandarma Komutanı Albay Adnan Arslan, şehit ailelerini karşılayarak gezi hakkında görüşlerini dinledi.
Kaynak: İHA