Fenerbahçe-trabzonspor Maçının Hakemi Göçek

Ordu'da başına inşaattan sunta düşen lise öğrencisi yaralandı.

Fatih Lisesi son sınıf öğrencisi Elif Çağlar, arkadaşıyla Şarkiye Mahallesi'nde yürüdüğü sırada, bir inşattan üzerine sunta düştü. Başından yaralanan Çağlar, sağlık ekiplerince Ordu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada başına 10 dikiş atılan Çağlar, taburcu edildi. Genç kız, daha sonra İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğüne giderek inşaat firması yetkililerinden şikayetçi oldu.

Kazada yaralanan Elif Çağlar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kaza anını hatırlamadığını söyledi.

Arkadaşlarıyla kitapçıya kitap almaya gittiklerini anlatan Çağlar, şöyle konuştu:

"Biz arkadaşlarla kitap almaya gidiyorduk. Sokakta bulunan dershanenin yanından geçerken, yan tarafta bulunan inşatta yukarıya sunta çekiyorlarmış. Ben biraz öndeydim, arkadaşım görmüş, halatla çektikleri sunta üzerimize düştü. Daha sonra ben kaldırımda düşmüşüm."

-"Bana doğru gelen karartı gördüm"

"Sadece bana doğru gelen bir karartı hatırlıyorum, gözümü açtığımda hastanedeydim" diyen Çağlar, "Başka bir şey hatırlamıyorum. Buraya geldik ve şikayetçi olduk" ifadesini kullandı.

Baba Lütfü Çağlar ise kendi başlarına gelenin bir başkasının başına gelmemesi için şikayetçi olduklarını dile getirdi.

Çağlar, "Artık kimse sorumlusu, ondan şikayetçi olduk. Bizim başımıza geldi, bir başkasının başına gelmesin. Nasıl önlem alınacak bilmiyorum ama bir şekilde önlem alınsın" dedi.

Öte yandan, polisin inşaatta çalışan 2 işçinin ifadesini aldığı öğrenildi.

Kaynak: AA