Esnaflardan Yaşar’a Teşekkür Ziyareti

İvedik, Ostim ve Örnek Sanayi esnafları, sık sık kendilerini ziyaret eden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’a iade-i ziyarette bulundu.

Esnaflardan Yaşar’a Teşekkür Ziyareti

İvedik, Ostim ve Örnek Sanayi’den 20 esnafın katılımıyla gerçekleşen ziyarette esnaflar, kendilerine gösterdiği yakın ilgiden dolayı Başkan Yaşar’a teşekkür etti. Ostim esnaflarından İbrahim Şahin, “Yenimahalle sizinle birlikte örnek bir ilçe oldu. Yaptığınız hizmetlerden çok memnunuz. Hangi siyasi görüşte olursa olsun herkes sizi çok seviyor. Herkesin kalbini fethettiniz” dedi.

Esnafların sorunlarını yakından takip ettiğini söyleyen Yaşar, esnaf ve zanaatkarların AVM’lere karşı güçsüz duruma düştüğünü belirtti.

Esnafların ayakta kalması için desteklenmeleri gerektiğini kaydeden Yaşar, “Bizim en büyük sıkıntımız ‘Ben yaptım oldu’ anlayışıdır. Ülkede huzurun ve refahın olması için zenginle fakire eşit mesafede yaklaşılmalıdır. Esnafların dev şirketlerin gölgesi altında kalmasına izin verilmemelidir. Eskiden Ankara’nın en hareketli, cıvıl cıvıl ticaret merkezleri olan Çıkrıkçılar Yokuşu, Suluhan gibi yerler şimdi bomboş. Oysa diğer ülkelerde bu tür tarihi ticaret merkezleri hala yaşıyor” şeklinde konuştu.

Belediye hizmetlerinden de söz eden Yaşar, “Göreve geldiğim günden bu yana 64 yılda yapılan toplam yeşil alan kadar yeşil alanı ilçemize kazandırdık. Çok büyük projeleri hayata geçirerek ilçemize kalıcı eserler bıraktık. Bütün bunları kendi kaynaklarımızla ve bu kaynakları doğru kullanarak yaptık. Şimdi Türkiye’nin örnek belediyelerinden biriyiz” diye konuştu.

Kaynak: İHA