Fiat'tan Ekim Ayı Kampanyaları

TOFAŞ çatısı altında yer alan Fiat, Ekim ayına özel kampanyalarıyla, Fiat Linea, Punto, Bravo, 500 ve 500C modellerinden birini tercih eden müşterileri için, 15 bin liraya 15 ay vadeli yüzde 0 faizli kredi imkanı sunuyor.


TOFAŞ'tan yapılan açıklamaya göre, kampanya kapsamında, Fiat Linea, Punto, Bravo, 500 ve 500C modellerinden birini tercih edenler, 15 bin liraya 15 ay vadeli yüzde 0 faizli kredi imkanından faydalanırken, dosya masrafı ödemeyecek.

Koç Fiat Kredi'nin desteğiyle yürütülen kampanyada otomobilseverlere ayrıca 30 bin liraya 60 ay vadeli yüzde 0,82 faizli ve dosya masrafsız cazip bir kredi seçeneği de sunulacak.

Fiat, müşterilerine ayrıca Freemont ve 500L'ye özel, hem 60 ay vadeli hem de "Yarısı Peşin Yarısı Seneye Tek Ödemeli" seçeneğiyle yüzde 0,99 faizli özel bir kredi avantajı da sağlıyor.

Kampanya kapsamında, Fiat'ın AWD 4x4 çekiş sistemiyle öne çıkan modeli Freemont'da, "Sunroof Hediye" kampanyasıyla, müşterilere anahtar tesliminde 3 bin liralık avantaj sağlanıyor. Kampanyada ek olarak, Fiat 500 ailesinin tasarım ve şıklığı bir arada sunan modeli 500 by Gucci'de avro kuru 2,49 liraya sabitleniyor.

-"Bonus Mil Kampanyası" uzatıldı

Fiat'ın ilgi gören, Miles&Smiles üyeleri için Türk Hava Yolları ile ortaklaşa hayata geçirdiği avantajlı "Bonus Mil" kampanyası da Ekim ayı sonuna kadar uzatıldı.

Ekim ayının sonuna kadar devam edecek kampanya kapsamında Fiat Freemont satın alacak Miles&Smiles üyeleri 50 bin mil, Yeni Fiat Linea ve Linea Classic ile Fiat Bravo, Fiat 500L, Fiat 500, Fiat 500C ve Fiat 500 by Gucci modellerinden birini satın alacak müşteriler 15 bin mil, Punto veya Yeni Fiat Panda'yı tercih edenler ise 10 bin mil kazanacak.

Kaynak: AA