Bursa’da Maganda Dehşeti

Bursa'nın İnegöl ilçesinde maganda kurşunu, yolda annesiyle birlikte yürüyen 8 yaşındaki kız çocuğunun göğsüne isabet etti.Aniden yere düşen kız çocuğunun maganda kurşunu ile vurulduğu, hastanede anlaşıldı.

Bursa’da Maganda Dehşeti
Bursa’nın İnegöl ilçesi Yenice Mahallesi 2. Karanfil Sokak’ta meydana gelen olayda, 8 yaşındaki kız çocuğu göğsünden vurularak ağır yaralandı. İddiaya göre, saat 21.00 sıralarında, annesi Nesrin Ö. ile birlikte 2. Karanfil Sokak’ta yürüyen 8 yaşındaki Satı, bir anda nereden geldiği belirlenemeyen kurşunun isabet etmesi sonucunda yaralandı. Sağ göğsünden yaralanan küçük kız yere yığılırken, kızının yere yığıldığını gören annesi, yardım istedi. Satı, babası Coşkun Ö.’nün aracı ile İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

VURULDUĞU HASTANEDE ANLAŞILDI
Havale geçirdiği iddiası ile özel araçla devlet hastanesine getirilen küçük kızın, kurşun isabet etmesi sonucu yaralandığını acil serviste bulunan doktorlar tarafından tespit edildi. Ağır yaralanan küçük kızın tedavinin ardından sevkine karar verildi.

Yaralı kız, 112 Acil Servis ambulansı ile Bursa Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Acil servise getirilen kız, burada ameliyata alındı.

OLAY YERİNDE DETAYLI ARAMA
Olayın ardından söz konusu sokağa gelen emniyet ekipleri, geniş çaplı araştırma başlattı. Aynı sokakta ikamet eden ancak ayrı yaşayan babası Coşkun Ö.’ye ait ev ile annesi Nesrin Ö.’ye ait iki ayrı evde araştırma yapılırken, sokakta yapılan araştırmalar sonucunda herhangi bir bulguya rastlanmadı. Emniyet ekipleri araştırmayı genişleterek, diğer sokaklara taşıdı. 2. Karanfil Sokak’ın hemen yanındaki Refah Sokak’taki araştırmalar sırasında ekipler, yerde kan izlerine rastladı. Kan izlerinin olduğu bölgede yapılan araştırmalar sırasında izlere yakın duvardaki kırıklığa dikkat çeken Emniyet Müdürü Murat Sevinç, duvarda kurşun çekirdeğine rastladı. Olayın nerede ve nasıl gerçekleştirildiği konusunda emniyet ekiplerinin araştırma ve soruşturması devam ediyor

"BEN BİR ŞEY OLSA SAKLAR MIYIM?"
Olayı anlatan anne Nesrin Ö., “Sokak üzerinde kızımla yürüdüğüm sırada, bir anda silah sesi geldi kızım yere düştü. Çocuğumu kucaklayıp acile götürdüler. Ben de çocuğumun yanına bindim. Burada komşular söylesin. Ben bir şey olsa saklar mıyım? Yalan mı söyleyeceğim” dedi.

Anne Nesrin Ö.’nün olay yerini gösterdiği bölgede herhangi bir bulguya rastlanmayıp, diğer sokakta kan izleri ve duvara isabet etmiş kurşun çekirdeğine rastlanması, ayrı bir ifadesinde de silah sesi duymadığını beyan etmesi soru işareti uyandırdı.
Kaynak: İHA