Uşaklı Üniversite Öğrencisi Eskişehir’de Hayatını Kaybetti

Eskişehir'de kaldığı yurtta ölü bulunan 18 yaşındaki Uşaklı üniversite öğrencisi Şefika Kandemir, memleketinde toprağa verildi.

Uşaklı Üniversite Öğrencisi Eskişehir’de Hayatını Kaybetti

Dün sabah saatlerinde Eskişehir'de ki Anadolu Üniversitesi’nin öğrenci yurdunda hareketsiz olarak bulunan 18 yaşındaki Şefika Kandemir isimli öğrencinin cenazesi yapılan otopsiden sonra Uşak’ın Sivaslı ilçesine getirildi.

Şefika’nın yakın çevresindeki arkadaşlarından edinilen bilgilere göre, olay sabahı uyandırılmak istenen Şefika yatağında hareketsiz bir şekilde bulundu. Depresyon ilaçları kullanan Şefika Kandemir olay gecesi aldığı ilaçların üzerine enerji içeceği içtiği ve gece bir iki defa fenalaşıp, istifra ederek tekrar yatağına yattığı öğrenilen bilgiler arasında. Sabah uyandırılamayan Şefika’nın durumunu yurt görevlilerine bildirdiklerini söyleyen arkadaşları akabinde Şefika’nın 112 Acil Yardım Ekiplerince bir üniversite hastanesine götürüldüğünü belirttiler. Yapılan müdahaleye rağmen hayata döndürülemeyen Şefika’nın ölüm sebebi ise toksik maddeye bağlı kalp yetmezliği olarak kayıtlara geçti.

Uşak’ın Sivaslı ilçesinde yaşayan Ayşe ve Ramazan Kandemir’in kızları olan Şefika Kandemir’in cenazesi bugün kılınan öğle namazına müteakip Selçikler Kasabası’ nda toprağa verilerek genç yaşta ebediyete ailesi ve sevenleri tarafından uğurlandı.
Kaynak: İHA