İstanbul'daki 4 Milyon Dolarlık Soygunla İlgili Gelişme

İstanbul'da bir bankaya ait para nakil aracında meydana gelen yaklaşık 4 milyon dolarlık soygun olayı ile ilgili İçel'de 2 kişi yakalandı.

Bu süreçte 3 tane araba satın aldığı öğrenilirken İçel’e Çanakkale, ve İzmir’den geçerek gittiği belirtildi.
İstanbul'da bir bankaya ait para nakil aracından yaklaşık 4 milyon dolar soyulmasıyla ilgili 2 zanlı İçel'de yakalandı. Polis ekipleri, para nakil aracı soygunuyla ilgili soruşturma kapsamında Erdemli ilçesine bağlı Ayaş beldesindeki Yemişkumu Mahallesi'nde belirlenen bir eve operasyon düzenledi.

C Bu süreçte, zanlı İstanbul’dan 65 bin lira değerinde satın aldığı araç ile Çanakkale’de kamp alanında saklandı. Şüpheli, Çanakkale’den, İzmir Çiğli’ye giderek İstanbul’da aldığı arabayı bırakarak yine aynı değerde bir araba satın alarak İçel’e geçti. İçel’e geldiğinde, İzmir’den satın aldığı arabayı bırakan şüpheli 80 bin değerinde yeni bir araba satın aldığı öğrenilirken aldığı arabaları akrabalarının üzerinden aldığı belirtildi.

Polis ekipleri, satın aldıkları arabalar üzerinden başlattığı takipte, İçel’de daha önce tatil için geldiği tanıdığının evinde yakalandı. Asayiş Müdürlüğü Gasp Büro ekipleri zanlıyı İstanbul’a getirmek üzere İçel’e gittiği öğrenildi.
Kaynak: İHA