Şehit Ailelerinden Akdoğan’a Teşekkür

Niğde Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Demir, yönetimiyle beraber Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ı makamında ziyaret etti.

Şehit Ailelerinden Akdoğan’a Teşekkür
Niğde Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Demir ve Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’a şehit ailelerine olan desteğinden ve şehit aileleri için düzenlenen Konya gezisine katkılarından dolayı teşekkür etti.

Ziyarete, Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Demir, Başkan Yardımcısı Bayram Kayahan, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Tektaş, Ali Eren, İsmail Karagöz, Mustafa Şengül, Ali Aksoy, Şehit Babası İsmail Yenel, Kenan Özcan katıldı.

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ın her zaman yanlarında olduğuna değinen Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Demir; “Bugüne kadar ne ihtiyacımız varsa bize destek oldunuz. Bize olan yardımlarınız, ilginiz ve alakanız için dernek üyeleri ve şehit ailelerimiz adına teşekkür ediyoruz. Konya iline düzenlemiş olduğumuz gezi için bizlere sağlamış olduğunuz katkılardan ve derneğimize vermiş olduğu maddi, manevi desteklerinden dolayı Başkanımız Sayın Faruk Akdoğan’a teşekkür ediyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; “Sizler bizim başımızın tacısınız, bizim için çok değerlisiniz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz. Bu memleket bizim, insanımız bizim insanımız” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA