Mahallelilerden Belediye Pankartlı Teşekkür

Medrese Mahallesi sakinleri, mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı hazırladıkları pankartla belediyeye teşekkür etti.

Medrese Mahallesi sakinleri, belediye tarafından mahallelerine yapılan yol ve diğer hizmetlere karşılık, hazırladıkları pankartla belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Yapılan çalışmaları denetleyen Belediye Başkan Vekili Şaban Alkan, çalışmaların bitirilmesi ile mahallenin yol sorununun ortadan kalkacağını belirtti.

Tüm mahallelerde yol yapım ve onarım çalışması yürüttüklerini bildiren Alkan, şöyle konuştu:

"Çalışmanın bitirilmesiyle Medrese Mahallesi'nin yol sorunu ortadan kalkacak. Hakkari halkı hizmetin en iyisine layık ve bizler de bu bilinçle hareket ederek halkımıza hizmet sunmaya çalışıyoruz. Bu mahallemizdeki çalışmanın yanı sıra diğer birçok mahallemizde de asfalt, yol yapım, genişletme ve onarım çalışmalarımız devam etmekte. Bu çalışmaların tamamlanması ile mahalle yollarımız yazın tozdan kışın da çamurdan kurtulacak."

Alkan, çalışmalarda kendilerine destek olan vatandaşa teşekkür etti.

Medrese Mahallesi Muhtarı Cabbar Aydın ise yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Aydın, "Mahallemiz Hakkari'nin kadim mahallelerinden biri. Başkanımıza ve ekibine, mahallemize yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür pankartı hazırladık ve mahallemize astık. Bu çalışma sonrası mahallemiz toz ve çamurdan kurtulacak" diye konuştu.

Kaynak: AA