Kayıp 4. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Kanal D ekranlarının sevilerek izlenen dizisi Kayıp 4. Bölümüyle 4 Ekim Cuma akşamı ekranlarda olacak. İşte Kayıp 4. Bölüm fragmanı ve özeti...

Kayıp 4. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Kayıp Dizisi 4. Bölüm özeti:

Mehmet, yeni bir tuzakla karşı karşıya
Kanal D 'nin başrollerini; Mete Horozoğlu, Aslı Enver, Kaan Taşaner, İlker Kaleli ve Dolunay Soysert 'in paylaştıkları sevilen dizisi “Kayıp”, bu haftadan itibaren artık saat 22.15 'te ekrana gelecek.

Yine aksiyon ve heyecan dolu bir bölümle ekrana gelecek olan dizinin bu bölümünde; Defne Şarman 'ın öldürülmesi aileye, Kerem 'in kaçırılmasından sonra ikinci bir şok olurken, Defne 'nin katiline çok yaklaşan Mehmet ise yeni bir tuzağın kurbanı oluyor.

Defne Şarman 'ın cesedini bulan Mehmet şaşkındır. Her sorunun cevabını onu başka ve daha zor sorulara götürmektedir. Kim, neden genç kadını öldürmüştür? Bu olayın Kerem 'in kaçırılması ile bir bağlantısı var mıdır? Mehmet, bu cevapların peşine düşer. Ancak işi bu kez daha zordur. Çünkü bu kez işin içinde polis de vardır.

Eski tanıdıkları sayesinde bir takım cevaplara ulaşan Mehmet, polislerden bir adım öndedir. Karısının ölüm haberini alan Murat Şarman yıkılır. Bu olay acılı aile için ikinci bir şoktur. Polis, Defne Şarman 'ın ölümü ile ilgili şüpheliye ulaşır. Gözaltına alınan kişi ile Mehmet de görüşmek ister.

Bu arada Kerem 'e ait olduğu düşünülen parmakla ilgili DNA raporu çıkar. Defne 'nin ölüm haberini öğrendikten sonra davranışları iyice garipleşen Kadir 'i, Elmas zorla Mehmet ile konuşmaya ikna eder. Kadir, Kerem ile yengesinin yazlığına gittiklerini ve o gün yaşadıklarını anlatır. Ancak çok önemli bir detayı son anda söylemekten vazgeçer.

Güvenlik kayıtlarındaki görüntülerden şüphelenen Mehmet, cinayeti aydınlatacak başka bir ipucunun peşine düşer. Defne Şarman 'ın ölümü büyük etki yaratırken, cenazesinde birçok gazeteci de vardır. B

ir gazetecinin Kerem 'i ve kaçırılması ile ilgi sorduğu bir soru ortalığın feci karışmasına neden olur. Kemal, bu bilgi için Mehmet 'i suçlar. Uzun süredir sessizliğini koruyan Falko 'dan ise aileye yeni bir mesaj vardır. Defne 'nin katiline çok yaklaşan Mehmet ise yeni bir tuzağın kurbanı olur.