Dost Eli Hilvan’da

İstanbul Esenyurt Belediyesi ve Dosteli Yardım, Eğitim ve Kültür Derneği tarafından Hilvan ilçesi 75. Yıl İlkokulu’nda 300 öğrenciye hediye paketi dağıttı.

Dost Eli Hilvan’da
Öğrencilere kırtasiye malzemesi ve giyecek dağıtan AK Parti Esenyurt Belediye Meclis Üyesi ve Dosteli Yardım, Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Sakine Tükek, “Sevgili çocuklar İstanbul’dan sizlere hediyeler getirdik. Ben inanıyorum ki sizler geleceğin belediye başkanları, doktorları, mühendisleri, polisleri, amirleri, memurları olacaksınız. Belki bir Dosteli ablası, annesi olacaksınız. Sizlerde, sizlerden sonra gelenlere böyle hediyeler göndereceksiniz” dedi.

Öğrencilerin 2013-2014 eğitim-öğretim yılını kutlayan Başkan Sakine Tükek, “Hediyeleşme çok önemli bir şey. Ben de hediye almayı çok seviyorum. Sizlere hediyeler getirdim. 12 gündür dağıtım noktalarındayım. 12 gündür yollardayım. Sizler gibi yavrularımıza hediyeler dağıtıyorum. Buradan Dosteli’ne gönül veren herkese; başta Esenyurt Belediye Başkanımıza ve Dosteli’ne gönül verenlere teşekkür ediyorum. Herkese hayırlı seneler diliyorum” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA