Ak Parti Bayraklı’ Dan Birlik Mesajı

AK Parti Bayraklı Teşkilatı Eylül ayı olağan İlçe Danışma Meclisini gerçekleştirdi.

Ak Parti Bayraklı’ Dan Birlik Mesajı
İlçe Binasında gerçekleştirilen toplantıya birçok partilinin yanı sıra İl Başkanı Ömer Cihat Akay’ da katıldı.

Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen toplantıda yaklaşan adaylık süreci kapsamında parti içinde birlik, beraberlik duygusu vurgulandı.
İlçe Başkanı Ali Aslan önderliğinde Bayraklı Teşkilatı mahalle başkanları, meclis üyeleri ve yönetim kurulu ile bir bütün halinde tek yumruk olması dikkat çekti. Toplantıda konuşan ilk isim AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Ali Aslan oldu. Aslan Bayraklı Teşkilatının gerek parti içi gerekse saha çalışmaları ile kısa zamanda önemli işlere imza atarak adeta tarih yazdığını ifade etti.

Aslan bu başarının arkasında ki sırrın ekip ruhu olduğuna dikkat çekerek ‘’ Önümüzde önemli bir süreç var. Biz Bayraklı Teşkilatı olarak bu zamana kadar koruduğumuz ekip ruhunu asla kaybetmeyeceğiz.’’ dedi.

Kapanış konuşmasını yapan İl Başkanı Ömer Cihat Akay ise geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağını dile getirerek AK Parti Bayraklı Teşkilatına övgüler yağdırdı. Akay, Bayraklı’nın güçlü bağlarla birbirine bağlı bir aile olduğunu belirterek İlçe Başkanı Ali Aslan’a Bayraklı’ da ki bu tablo için teşekkürlerini iletti.
Kaynak: İHA