Seçilmiş Kadınlar Birliği'nden Ziyaret

Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Kayseri Seçilmiş Kadınlar Birliği Başkanı Çiğdem Yağcıoğlu beraberindeki kadınlarla, Türk Kadınlar Birliği'ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yağcıoğlu, 2009 yerel seçimlerinden sonra il genel meclisi, belediye meclis üyeleri ve seçilmiş kadın muhtarlarla birlikte çok güzel bir birliktelik kurduklarını söyledi.

Kadınların amaçlarının ortak olduğunu ifade eden Yağcıoğlu, ''Ankara'dan, İstanbul'dan, şehir dışından baktığımız zaman bizler Kayseri'nin emektar kadınlarıyız. Türk Kadınlar Birliği ile hedefimiz ortak. Amacımız kadınların hayatın her alanında daha aktif rol almalarını teşvik etmek. Kadınların siyasete özendirilmesi gerekiyor. Siyaseti sadece erkekler yapar düşüncesini artık yıkmamız lazım. İnşallah el ele bunları aşacağız'' dedi.

Türk Kadınlar Birliği Başkanı Ayşe Uzunlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, ''Sizleri yeni yerimizde ağırlamaktan çok mutluyuz. Seçilmiş Kadınlar Birliği, bizim her zaman dernek olarak desteklediğimiz bir birliktir. Seçilen yerlerde kadınların olması, kadın yüzde oranlarının artması, yönetici kadınların sayılarının artması öncelikli isteğimizdir'' diye konuştu.

Muhabir: Esma Aygün

Yayıncı: İsmail İçer
Kaynak: AA