Turgutlu Manşet Gazetesi, Resmi İlan Almaya Hak Kazandı

Turgutlu Manşet Gazetesi yayın hayatının 4. yılında Manisa Valiliği Denetim Kurulu tarafından gerçekleştirilen denetim sonucunda “Resmi İlan” yayınlamaya hak kazandı.Gazete faaliyetleri ile ilgili olarak denetim yapan Manisa Valiliği Denetim Kurulunun hazırladığı rapor Manisa Vali Yardımcısı Sıdkı Zehin tarafından onaylanarak Turgutlu Kaymakamlığı’na gönderildi.

Turgutlu Manşet Gazetesi, Resmi İlan Almaya Hak Kazandı
Yoğun çaba ve gayretleri nihayetinde gazetenin yasada belirtilen hususlara uygunluk sağlaması sonucu Resmi İlan yayınlama hakkını elde etti.

Konuyla ilgili olarak konuşan Turgutlu Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Songül Er, Manşet Gazetesi’nin gazetecilik meslek ilkeleri doğrultusunda geniş alanlara ulaşmak için kalitesini her geçen gün artırmak niyetinde olduğunu söyledi.

Er konuşmasını şu şekilde sürdürdü; “Dört yıl önce çıktığımız yolda karşılaştığımız tüm zorlukları, meslek ilkelerine olan inancımız sayesinde alt ettik. Gerek maddi gerekse manevi anlamda karşılaştığımız her sıkıntının üstesinden gelmeyi bildik. Her zaman tek bir gayemiz oldu, Turgutlululara doğru haberi en hızlı şekilde sunmak.Bundan sonra da okurlarımıza en doğru haberi, en hızlı şekilde ulaştırmak için çalışmalarımızı sürdüreceğimizi belirtmek isterim. Bize bu güne dek destek olan tüm okurlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA