Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Can Açıklaması

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, Makina Kimya Endüstrisi Kurumu'na alınacak personelin Kırıkkale'de ikamet etmesi konusunda hissiyatlarının bulunduğunu söyledi.

Can, partisinin İl Başkanlığı binasında düzenlediği basın toplantısında, Keskin Cezaevinin 2013 yatırım programında olduğunu belirterek, sağlık durumunun iyiye gittiğini ve çalışmalarına başladığını, TBMM Adalet Komisyonu'nun da yoğun bir şekilde çalıştığını bildirdi.

Can, MKEK'nin personel alımları konularına da değinerek, şunları söyledi:

''Öncelikle ehliyetli olanlar alınacak. Alınacak personelin Kırıkkale'de ikamet etmesi konusunda hissiyatlarımız var. Ayrıca bazı yerlerde olduğu gibi ilimizde de nüfus müdürlüğü ve muhtarlarımıza da iş düşüyor. Örneğin bazı yerlerde nüfus müdürlüğü ikametgah verirken kira kontratı, kendi adlarında düzenlenmiş elektrik veya su faturası talep ediyor. Bu uygulamayı yapabilirler.''

Yatırımlar konusunda da çalışmaların hızla devam ettiğini belirten Can, AK Parti Keskin İlçe Başkanı Ömer Tuna ile bir görüşme yaparak Keskin Cezaevi konusunda değerlendirmelerde bulundu.

Geçtiğimiz yıllarda günümüz şartlarına cevap vermediği için Keskin'de bulunan cezaevinin yıkılmasıyla birlikte cezaevi ihtiyacının yeniden gündeme geldiğini hatırlatan Can, Keskin Cezaevinin 2013 yatırım programına alındığını ve gerekli çalışmaların sürdürüldüğüne vurgu yaptı.

Muhabir: Fatih Gökmen

Yayıncı: Emrah Yaşar
Kaynak: AA