Tunç Soyer, Ödemiş’i Ziyaret Etti

Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin, Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer’i ağırladı.

Tunç Soyer, Ödemiş’i Ziyaret Etti
Başkan Keskin’in Bornova Anadolu Lisesi 4. sınıfında olduğu sırada 1’inci sınıfa başlayan Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, Keskin’i abisi gibi gördüğünü söyledi.

Başkan Keskin, Ödemiş’i ilk kez ziyaret eden Tunç Soyer’i, Yıldız Kent Arşivi ve Müzesi’nde (ÖYKAM) karşıladı. ÖYKAM’ı gezen Soyer, Seferhisar’da da benzer bir müze kurmayı planladıklarını söyledi.

ÖYKAM’ı çok beğendiğini belirten Soyer, müze gezisinin kendisi için çok aydınlatıcı olduğunu kaydetti.

Gezi sırasında örnek alacakları bilgilere sahip olduklarını belirten Soyer, Batı Anadolu’nun tüm kent ve kasabalarında böyle müzelerin hayata geçirilmesi gerektiğini belirtti.

Konuk başkana belediye çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler veren Bekir Keskin de, Saraçoğlu Toplu Konutları, Yeni Otogar ve Yeni Nikah Düğün Salonu ve Kongre Merkezi inşaatlarını gezdirdi.

İlçede yapılan projelerin Ödemiş’in gelişimine büyük katkı sağladığını belirten Soyer, “İzmir Belediye Başkanları olarak fikir alışverişinde bulunmak, paylaşımlarımızı arttırmak için zaman zaman bir araya geliyoruz. Bekir başkanımızın Türkiye’ye model olacak projelerini yakından takip ediyor, özellikle yeraltı çöp konteyner sistemi ile Deneme Bilim Merkezi projesinden dolayı kendisi kutluyorum. Bugün bu projeleri yerinden gördüğümde, ona olan hayranlığım daha da büyüdü. Çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA