Sakarya İl Genel Meclisi 4 Şubat'ta Toplanacak

Sakarya İl Genel Meclisi Şubat Ayı Toplantılarına 4 Şubat Pazartesi günü saat 14.00’te İl Genel Meclisi Salonu’nda gerçekleştireceği ilk toplantı ile başlayacak.

Sakarya İl Genel Meclisi 4 Şubat'ta Toplanacak
Meclisin 7 Şubat Perşembe günü saat 14.00’te gerçekleştirilecek olan 4. birleşim toplantısına Sakarya Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Erdem katılacak. Sakarya İl Genel Meclisi’nin 4 Şubat Pazartesi günü yapacağı ilk toplantı 2013 yılının Ocak ayına ait Karar ve Tutanak özetlerinin görüşülmesi ve tasvibi ile başlayacak. Önergelerin kabulü ve müzakeresi ile devam edecek toplantı İhtisas Komisyonlarınca hazırlanan konuların görüşülmesi ile devam edecek. Toplantıda Sakarya’nın Karasu İlçesi Kent Güvenlik Yönetim Sistemi Projesi (MOBESE PROJESİ) yapım işi için İller Bankasından 500 bin TL borçlanılması konusu, Kaynarca İlçesi Karaçalı ve Uğurlu köylerinin drenaj kanallarının temizlenmesi konusu ve Karasu İlçesine bağlı Adatepe köyüne içmesuyu sağlanması için Çatalövez köyüne kaptaş yapılması konusunda hazırlanan raporlar da görüşülecek.

Toplantıda ayrıca Valilikten gelen İl Özel İdaresine ait makine parkında bulunan makine ve ekipmanlarının boş zamanlarında kiraya verilmesine dair ücret tespitinin yapılması, Taraklı İlçesi Karagöl İçmesuyu göletine ve Kocaali İlçesi Mollahasan İçmesuyu Göletine Paket Arıtma Tesisi yapılması için İller Bankasından toplam 800 bin TL borçlanılarak karşılanması ve Erenler İlçesi İmam Hatip Ortaokulu inşaatı yapım işinde kullanılmak üzere İller Bankasından 2 milyon TL borçlanılarak karşılanması konuları da görüşülecek.

Her ay farklı isimleri ağırlayan Sakarya İl Genel Meclisi bu ay da Sakarya Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Erdem’i misafir edecek. 7 Şubat 2013 Perşembe günü Saat 14.00’de yapılacak, 4. birleşim toplantısında Erdem’in muhtarların isteklerini dile getirmesi bekleniyor .
Kaynak: İHA