Otel kaydı ünlü sanatçının başını yaktı

Ahmet Özhan’ın 26 yıllık eşini aldattığını ortaya koyan belge ortaya çıktı. Özhan'ın bu belge sebebiyle boşandığı eşine 2 milyon verdiği söyleniyor.

Otel kaydı ünlü sanatçının başını yaktı
Ahmet Özhan 'ın 26 yıllık eşi Hatice Özhan 'a 2 milyon TL verip boşanmayı kabul etmesinin altından mahkemeye sunulan sadakatsizlik belgesi çıktı.

Türk sanat müziğin ünlü ismi Ahmet Özhan 'ın 26 yıllık eşi Hatice Özhan 'a geçen haziran ayında açtığı ve çekişmeli olarak süren boşanma davasının aniden sonuçlanmasının nedeni ortaya çıktı.

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre Kadıköy 2. Aile Mahkemesi 'nde haftabaşı görülen duruşmaya “Eşim beni Filiz Akbulut ile aldatıyor” diyen Hatice Özhan, Ahmet Özhan ve avukatları katıldı. Taraflar yaptıkları boşanma protokolünü mahkemeye sundu.

BOŞANMA BEDELİ 2 MİLYON LİRA

Buna göre Ahmet Özhan eşine Caddebostan 'daki evin satışından elde edilen 2 milyon 100 bin doların yarısını ve 250 bin dolar da manevi tazminat vermeyi yani toplam 2 milyon TL ödemeyi kabul etti.

Başından beri eşinin sadakatsizlik iddialarını reddeden ve yaptığı yazılı açıklamada “Hatice Hanım dengesini ve kontrolünü kaybetmiştir, hezeyan içindedir. Bunu yapmasının yegane sebebi, Filiz Hanım ile hukuki mücadelesinde ortaya attığı aldatma dahil iddiaların hiçbirini belgeleyemediğinden, gazete haberlerini sözde delil olarak yargı mercilerine sunmak ve bir netice elde edebilmektir” diyen Ahmet Özhan 'ın boşanmak için bir anda 2 milyon TL 'yi gözden çıkarmasının nedeninin Hatice Özhan 'ın avukatı Gözde Egemen 'in mahkemeye sunduğu otel kayıtları olduğu ortaya çıktı.

SADAKATSİZLİĞİN BELGESİ OTEL KAYDI

Otel kayıtlarında Ahmet Özhan ve Filiz Münevver Akbulut 'un geçen yaz 26 Haziran ve 2 Temmuz tarihleri arasında Bozburun 'da geceliği yaklaşık 580 euro olan Sabrina 's House Otel 'in 111 no 'lu odasında beraber kaldığı bilgisi yer alıyor.

Otel kaydı ünlü sanatçının başını yaktı

Avukatın mahkemeye sunduğu bu belge sadakatsizliğin kanıtı oldu.

ESKİ SEVGİLİSİ DE ÖZHAN'I YAKTI

Jandarma Genel Komutanlığı Kimlik Bildirim Sistemi 'nde yer alan belgeyi mahkemeye sunan avukat Egemen, bundan sonraki hayatını emekli maaşıyla geçirmek zorunda kalmaktan endişe eden müvekkiline 2 milyon TL tazminat kazandırdı.

Mahkeme sürecinde ayrıca ilginç bir gelişme daha yaşandığı ve Filiz Akbulut 'un eski sevgilisinin de Hatice Özhan 'a haber göndererek “Ben de sizin lehinize mahkemede tanıklık etmek istiyorum” dediği de öğrenildi.