Nazilli Polis Okulu Açılıyor

AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılan Nazilli Polis Meslek Yüksek Okulu’nun 2014-2015 öğretim yılında açılacağı müjdesini verdi.

Nazilli Polis Okulu Açılıyor
Depreme dayanıksız olduğu için yıkılan Nazilli Polis Meslek Yüksek Okulu’nun 2014 - 2015 eğitim - öğretim yılında yeniden eğitime başlayacağı müjdesini veren Ak Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, yapılan incelemelerde okulun yıkılmasının kaçınılmaz olduğunu hatırlatarak,”Allah’a çok şükür herhangi kötü bir hadise yaşanmadan yıkım gerçekleşti” dedi.

Kılınç, “Alınan karar son derece yerinde oldu. Amacımız Nazilli’ye yaraşır yeni bir polis okulunu Aydınımıza kazandırmak. Bunun için çalışmalarımız devam ediyor. Nazilli, içinde bulunduğumuz yıl eğitim alanında adeta çağ atlayacak. Yatırım planına aldığımız 24 derslikli Fatih İlköğretim Okulunun yeni binası bunun en somut kanıtı. İlerleyen günlerde diğer eğitim yatırımları hakkında geniş katılımlı bir basın toplantısı düzenleyerek Nazilli halkını bilgilendireceğiz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA